Jump to content

Moto Zajednica

Kraljevo 2007. treci put

Recommended Posts

Guest gasa

26.08. vozice se peta trka za sampionat srbije u kruznim trkama motocikala ;D

Borba u hiljadarci je strasna, misa je ispred soneta samo 4 boda, a dolaze na sonetovu stazu ;D ;D ;D

Inace posle ove trke najverovatnije ce se odvozati jos jedna i to u Batajnici

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4597 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

imalic neko od vas neki video zapis sa bilo koje trek ove sezone pa da mi poslje ili okaci na you tube.Ili ja mogu da okacim ako vam je problem smao mi poslajite  na  nikola330sotp@yahoo.ca

Hvala

• Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

salji sve sta imas

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

imalic neko od vas neki video zapis sa bilo koje trek ove sezone pa da mi poslje ili okaci na you tube.Ili ja mogu da okacim ako vam je problem smao mi poslajite  na  nikola330sotp@yahoo.ca

Hvala

Veliko izvinjenje,nisam zaboravio šta sam obećao,šaljem čim mi prođe frka oko skupa.

imalic neko od vas neki video zapis sa bilo koje trek ove sezone pa da mi poslje ili okaci na you tube.Ili ja mogu da okacim ako vam je problem smao mi poslajite  na   nikola330sotp@yahoo.ca

Hvala

Veliko izvinjenje,nisam zaboravio šta sam obećao,šaljem čim mi prođe frka oko skupa.

nema problema uopste Obelixe kad stignes i kad imas vremena.

A TEBI GASHO NEKA JE SVE NAJBOLJE I..........

rodjendanht4.gif

• Zainteresovan, 655 postova

Ja imam sa druge trke u Kraljevu ali je mnogo veliki fajl 1.51GB a veza je dial up tako da nemogu da okacim na yotube

"Ko hoce nadje nacin a ko nece trazi izgovor"  ;D ;D Salim se naravno  ;)

• Svrati ponekad, 318 postova

MOTO TRKA ZA ŠAMPIONAT SRBIJE

„NAGRADA MOTO HOME 2007“

25. I 26.08.2007.god.

Beranovac- Kraljevo

SATNICA TAKMICENJA

Petak, 24.08. 2007. godine

16:00 – 20:30 Prijem takmicara, verifikacija i tehnicki pregled

Subota, 25.08. 2007. godine

7:30 – 08:00 I sednica žirija

8:20 – 8:40 I Nezvanicni trening klase 125 SP

8:45 – 9:05 I Nezvanicni trening klase 600ss i 600sp

9:10 – 9:30 I Nezvanicni trening klase Motohepening

9:35 – 9:55 I Nezvanicni trening klase 1000 SS

10:00 – 10:20 II Nezvanican trening klase 125 SP

10:30 – 10:50 II Nezvanicni trening klase 600sp i 600ss

11:00 – 11:20 II Nezvanicni trening klase Motohepening

11:30 – 11:50 II Nezvanicni trening klase 1000 SS

12:00 – 12:20 I Zvanicni trening klase 125 SP

12:30 – 12:50 I Zvanicni trening klase 600ss i 600sp

13:00 – 13:20 I Zvanicni trening klase Motohepening

13:30 – 13:50 I Zvanicni trening klase 1000 SS

14:00 – 14:20 II Zvanicni trening klase 125 SP

14:30– 14:50 II Zvanicni trening klase 600ss i 600sp

15:00 – 15:20 II Zvanicni trening klase Motohepening

15:30 – 15:50 II Zvanicni trening klase 1000 SS

16:00-16:30 II Sednica žirija

SATNICA TAKMICENJA

Nedelja, 26.08.2007. godine

10:00-10:20 Brifing za takmicare

10:20 – 10:40 Program organizatora i postavljanje službi

10:40-10:55 I nezvanicni trening Skuter kupa

11:05-12:05 Warm up

12:15-12-25 I zvanicni trening Skuter kupa

12:30-12:40 Svecano otvaranje trke

12:40 Start Keeway skuter kupa

13:00 Start klase 125 SP (17 kruga)

13:45 Start klase 600ss i 600sp (20 kruga)

14:30 Start klase Motohepenig (10 kruga)

15:15 Start klase 1000 SS (20 kruga)

16:00 III sednica žirija

***PROGLAŠENJE POBEDNIKA PO KLASAMA***

Guest gasa

Patak, patka u sarenog, pa nesto tii ne ide ona sikana, prvo malo preskakanje onog ostrva pa rusenje cunjeva..jbga ali sve u svemu dobra trka(da ste samo videli kako patak obilazi Suzanu ;D ;D ;D )

Obelix, jbg kum opet nije imao srece...Sta mu je posle pada???...Video sam motor nije tako strasan, a cvrle uspeo majku  da nastavi... ;)

nace u 125 pobedio je Almir Sabanagic, a koliko mi se cini Patak junior nije ni vozio

u 600 prvi Bircanin, drugi Buljic a treci Cvrle-inace bio je cetvoro u klasi, a zavrsila su samo njih trojica

u Happeningu pobedio je Bane Jovanovic(vajda, buazer ga zovu) drugi ne znam ko je bo, a treci je Sasa Dudas

U 1000 jako nezanimljiva trka, Prvi Milos Milovanvic, drugi Sone Petrovic a treci Zejko Stanicic, cetvrti je Kule(napravio je cirkus u boxu) a 5i je Saso nikolov koliko se secam

Klipovi do ujutru sigurno ;)

Kum je "dobro",OPET je cvrknula ključna kost,ona ista koju je polomio na Panonijaringu. Ne bih da kudim,ali Cvrle mu je malo pomogao da omiriše travu iz blizine. Kum je bio veoma nervozan,motor nikako nisu mogli da ušteluju,vukao je do pola gaso,a gore je bio trom.

Kum Veljo je mogao i da ne nastupi,pa se ova trka ne bi ni bodovala,ali je pokazao da je pravi sportista,jbg..na svoju štetu. Što bi rekli ovi naši...ko zna zašto je to dobro...

Miloš je trku odradio jednim potezom. Izgurao je Šoneta,ovaj Željka..i tako redom. Šone se dugo premišljao da uloži prigovor...ali..

I na kraju...najslađe...nije Patak otresao samo Suzanu,nego i CBR 1000 RR :D...vozio je fantastično,da ne ponavljamo koliko mu je motor nekonkurentan za ovo takmičenje. BRAVO PATAK! :) :) :)

Kladim se da pobjednik hepeninga ima nasviran motor,pa on je polsije ciljne ravnine  kočio bar 50 metara ranije od Dudaša i drugoplsiranog,a opet ih je ostavio kao da je Rosi. ;)

• Zainteresovan, 953 postova

Patak je bio odlican, Kule je bio "inspirisan" a meni je bilo zao sto se nisam prijavio za hepening pa da pricam unucima da sam bio medju prvih deset u drzavi te 2007-me  ;)

Takmičara u Kraljevu nije bilo nikad manje.Ipak su se vozile sve klase- u 600 bilo 4 takmičara pa se Bane samo provozao sa njima 1 krug da bi se trka bodovala. Što se nas tiče, sina mi je na prvom nezvaničnom treningu kada je izašao na stazu u 1. krugu na kraju pravca pokupio od pozadi neki mali iz Lazarevca tako da je pao, iskočilo mu je rame, pa nije vozio trku. U mojoj klasi bilo je 8 takmičara. Svi najbrži bili su tu ( Bane , Košturac i Saša ) tako da nisam mogao da se borim za podijum osim ako neko od njih ne odustane. Vozio sam možda najbolje ove sezone, sa minimalno grešaka tako da sam završio na 4. mestu. Gasho, najbrži  prolaz kroz šikanu je takav, tako da se uvek trudim da prođem tik uz čunj ili ga malo zakačim. U trci sam obišao prvo neki beli motor - verovatno CBR 1000 kao što kaže Obeliks, na početku velike krivine kod box-a. Posle sam stigao i prošao na kočenju nekog sa GSX R 1000 K7. Dalje u plasmanu sa ovim motorom ne mogu da stignem ni u ludilu, jer su ona trojca brža od mene 4 sekunde po krugu.

Guest gasa

Kum je "dobro",OPET je cvrknula ključna kost,ona ista koju je polomio na Panonijaringu. Ne bih da kudim,ali Cvrle mu je malo pomogao da omiriše travu iz blizine. Kum je bio veoma nervozan,motor nikako nisu mogli da ušteluju,vukao je do pola gaso,a gore je bio trom.

Kum Veljo je mogao i da ne nastupi,pa se ova trka ne bi ni bodovala,ali je pokazao da je pravi sportista,jbg..na svoju štetu. Što bi rekli ovi naši...ko zna zašto je to dobro...

Miloš je trku odradio jednim potezom. Izgurao je Šoneta,ovaj Željka..i tako redom. Šone se dugo premišljao da uloži prigovor...ali..

I na kraju...najslađe...nije Patak otresao samo Suzanu,nego i CBR 1000 RR :D...vozio je fantastično,da ne ponavljamo koliko mu je motor nekonkurentan za ovo takmičenje. BRAVO PATAK! :) :) :)

Kladim se da pobjednik hepeninga ima nasviran motor,pa on je polsije ciljne ravnine  kočio bar 50 metara ranije od Dudaša i drugoplsiranog,a opet ih je ostavio kao da je Rosi. ;)

Ma ja mislim da e motor ki vozi prvoplasirani ustvari soonetov prslogodisnji, tako da je svima jasno ;D ;D ;D ;D

milos jeste ispao nefer, al jbg to je sport ni sudija nekad ne da crveni karton, ili sta vec(ne pratim fudbal)

Obeix, jel si bio u narandastoj majci MC KNEZ, sa jos jednim likom u identicnoj majci?

a za happening sam mogao i ja da se prijavim sa moom 125icom ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Banetov motor nije Šonetov prošlogodišnji, ali je vrhunski spremljen( Ohlins, Power Comander, Akrapović  itd ). A Obeliks jeste bio u narandžastoj majici sa kumom koji je nosio istu takvu. Obeliksu hvala na podršci skoro na svakoj trci ove godine.

Guest gasa

Banetov motor nije Šonetov prošlogodišnji, ali je vrhunski spremljen( Ohlins, Power Comander, Akrapović  itd ). A Obeliks jeste bio u narandžastoj majici sa kumom koji je nosio istu takvu. Obeliksu hvala na podršci skoro na svakoj trci ove godine.

OK onda sam pogresno mislio, moja greska  ;D

Guest gasa

evo snimaka ali su svi 3gp

klasa 125

http://rapidshare.com/files/51601691/26082007136.3gp.html

Pera Bircanin pali gumu

http://rapidshare.com/files/51602066/26082007137.3gp.html

Happening Honda ispred Suzane ;D ;D ;D

http://rapidshare.com/files/51602278/26082007139.3gp.html

Patak,Honda pa Suzana ;D Happening

http://rapidshare.com/files/51602465/26082007140.3gp.html

Bane Jovanovic pali gumu

http://rapidshare.com/files/51602939/26082007141.3gp.html

Misa Milovanovic za divno cudo pali gumu ;D

http://rapidshare.com/files/51603161/26082007142.3gp.html

Neki klinac sa RS125 StreetFighter stvarnodosta zna

http://rapidshare.com/files/51603506/26082007143.3gp.html

A Obeliks jeste bio u narandžastoj majici sa kumom koji je nosio istu takvu. Obeliksu hvala na podršci skoro na svakoj trci ove godine.

Jeste,jeste,ali sam ja onaj ljepši od "te dvojice".

Da malo nešto pojasnim,nije Patak bio brži samo od te dvojice koje pominjemo ( K 7 i 1000 RR )...njih je navatao u trci,u direktnoj borbi,a iza njega su ostali još neki na čijim mašinama se šepuri ono K i ono R i ono RR ;)

Guest gasa

Jeste, patak stvarno odlicno vozi i uz konkurentan motor pravio bi im pi**e na oci ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

e onda sam bio tu pored tebe, al nisam bio siguran dal si ti pa reko necu da se blamiram da se javljam ;D ;D ;D ;D

a jel znas mozda kad je sledeca trka???????

e da jos nesto da pitam, Vidic ima jos sanse za titulu????

Jeste, patak stvarno odlicno vozi i uz konkurentan motor pravio bi im pi**e na oci ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

e onda sam bio tu pored tebe, al nisam bio siguran dal si ti pa reko necu da se blamiram da se javljam ;D ;D ;D ;D

a jel znas mozda kad je sledeca trka???????

e da jos nesto da pitam, Vidic ima jos sanse za titulu????

Javi se,šta se stidiš? ;)

Sledeća je za dvije nedjelje,a ima šanse za još jednu.

Velji ima šanse...ako se opravi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja