ivanf 11 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme da se polako rastajem od moje Saške. Dakle, Sachs X-road 125. 2009. godište (kupio sam ga 2009. novog u radnji, ali u saobraćajnoj piše godina proizvodnje 2006.) Prešao 8000. Nije registrovan (istekla 18.avg) Uz motor idu svi mogući papiri - uputstva, garancije, računi, dva ključa... Redovno servisiran, mažen, pažen. Ima lep aluminijumski korman iz guevare sa malo nižim ručkama pa izgleda još bolje i ima custom pravljen prohromski nosač za kofer, pošto nije predviđen fabrički i neki kineski kofer. Cena:900,00 Eur (u kojoj god protivvrednosti) Može zamena za neki naked ili enduro od oko 600 ccm (bandit, hornet, er500, xj600, freewind...) do nekih 1500e Zinteresovani nek mi bace PM pa se dogovaramo dalje! Razlog prodaje: malo kuba - mnogo kila (mislim na mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan da li te zanima kawasaki klr 650 tengai 91 g. kod mene je puno kubika a malo godina ! 063/8329-236 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan da li te zanima kawasaki klr 650 tengai 91 g. kod mene je puno kubika a malo godina ! 063/8329-236 Daj malo više informacija. Kolko prešo, u kakvom stanje, neke slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Da li te zanima zamena za Yamahu Aerox '98 god, savrseno stanje, nove gume, top performance izduv itd... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za motor, vredi pogledati A za vlasnika ja garantujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Da li te zanima zamena za Yamahu Aerox '98 god, savrseno stanje, nove gume, top performance izduv itd... ? Ja bi ipak nešto sa brzinama.... Fala brate ssnupi na promociji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam uvato malo vremena da ga operem, pa evo malo kvalitetnijih fotki... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi, kolega... prodade li se mopedić. Mogao sam da kupim za gospoju ako zimus pada cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi, kolega... prodade li se mopedić. Mogao sam da kupim za gospoju ako zimus pada cena. Nije još, mada ima nekih par interesenata. Al naravno ko prvi devojci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Special limited time offer: Dajem Sachsa + 1500€ u kešu za dobar bandit ili hornet. Zainteresovani na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pojasnim neke stvari, pošto već imam nekoliko upita: Pod dobrim podrazumevam 2002.+ i 20.000km- Za ostale motore i hornete i bandite koji ne ispunjavaju navedeni uslov plaćam manje, jer realno manje vrede... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena za keš, samo za forumaše - 800 eur! Bolji motor, za te pare realno ne postoji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ffaktorr 8 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2003 Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo lep motor......ja trenutno skupljam pare da kupim svoj prvi motor i za oko su mi zapali ovaj i keeway speed.......reci mi nesto o ovom motoru, koliko je siguran, kakvo je odrzavanje, delovi i to......posto to u specifikacijama nikad ne pise.... pozz.....i srecno sa prodajom (ako ga nisi do sada prodao xD ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.M.M. 12 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nx650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 2 godine ocajnicki zeleo ovaj motor, bio sam spreman da dam 1500e... A sad se prodaje za 800e... E Ivane Ivane gde si onda bio a sad kriza ni za corbu nemam xD 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5084 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1898 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan motor je mnogo bolji od spida a tu negde je u rangu sa Jamahom xt125 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Bump Malo sam zapostavio oglas u poslednje vreme... Dakle, i dalje aktuelan, cena i dalje zimska - 800e @ffaktorr Motor je super, ja nisam imao problema i nikad me nije ostavio na putu. Za početnike je super što nema plastičnih delova pa nema šta da se polomi prilikom ispadanja motora i sl. što mora da ti se desi Što se tiče održavanja kupac motora će da dobije konatkt majstora koji ga je održavao (moj drugar Sale Haski) i kontakt radnje koja drži delove za Sachs (imaju sve šta treba na lageru), a naravno može i mene da iscima za sve šta treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dobar auspuh greje zadnjicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...