wulfy 206 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan I lanac... U klasi 800 ccm ipak nesto gledam ka Moto Guzziju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan I lanac... U klasi 800 ccm ipak nesto gledam ka Moto Guzziju... Pa za enduro motor i terensku vožnju i treba da bude lanac, to je bolje rješenje od kardana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 4, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan meni je licno onaf f650 jako bio ruzan sa onim nazovi loptastim farom. Ovo mi je nekako manje zlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 4, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, a da ti ne bude mnogo 2000cm3 GS-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 4, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E, a da ti ne bude mnogo 2000cm3 GS-a? XE xe !!! a ne !!! nikad dosta GS-a ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 4, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 4, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pa sta os vise... da ti ga kupimo... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 4, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi povlacim sve sto sam rekao ranije vezano za ovaj model, ovo je stvarno perverzijaaaa!!! Jedno pitanje za poznavaoce BMW-a. Zasto su ukinuli Dakar verziju F650GS-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 4, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuu ! ljudi moji, bas mi se svidja !!!!!!!!!!!!!!! Smaram malo ! a ! ZELIM GAAAAAA !!! aaaaaaaaaaa Ajde stavi broj racuna pa da ti uplatim tu biciklu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan tako da ne znam stvarno koja je svrha enduro klase 800? Bice da ima nesto, evo i Moto Guzzi izbacuje enduro upravo klase 800 ccm a suska ce i da ce Aprilia isto nesto slicno (agregat iz Shivera 750)... tako da... svaka roba ima svojeg kupca, sto je veci izbora nama bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi povlacim sve sto sam rekao ranije vezano za ovaj model, ovo je stvarno perverzijaaaa!!! Jedno pitanje za poznavaoce BMW-a. Zasto su ukinuli Dakar verziju F650GS-a? Odgovor na to pitanje je teško znati bez da ga proizvođač sam iskaže. BMW je firma koja dosta gura "napred" i ništa nije čudno da idu stepenicu više - F800 GS je ipak sasvim nešto drugo od singla 650 Dakar, koji bez obzira na činjenicu da je dobar motor, ipak nije ništa po čemu bi BMW odskakao od ostalih, a to oni vole, da budu drugačiji Meni je ovaj F800GS do yaya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovaj motor veoma svidja cak vise od gs 1200 iz razloga sto je kompaktniji laksi i samim tim bolji za teze terene i ako ne bude mnogo skup ko zna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 5, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi povlacim sve sto sam rekao ranije vezano za ovaj model, ovo je stvarno perverzijaaaa!!! Jedno pitanje za poznavaoce BMW-a. Zasto su ukinuli Dakar verziju F650GS-a? Verovatno zato sto su izbacili ove silne nove modele (tri razlicita G650, pa novi F650GS, F800GS), pa misle da im taj model vise ne treba. Steta, sada vise nemaju ni jedan pravi jednocilindricni enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Imaju, i to mnogo zesci nego ,,Dakar'' http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11801.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 5, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Imaju, i to mnogo zesci nego ,,Dakar'' http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11801.0 Pa to nije enduro nego motocross, dirt bike ili sta vec. Enduro mora da je i za asfalt i za van i da moze da ide na duga putovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Fenmenalan bike, jedva cekam da ga uzivo vidim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuu ! ljudi moji, bas mi se svidja !!!!!!!!!!!!!!! Smaram malo ! a ! ZELIM GAAAAAA !!! aaaaaaaaaaa Miran bre, pa ne moze Tijana opet da salje dodatnu opremu.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ima istu zadnju vilicu kao i Yamaha XT 660 X/R ;D ;D Znate koji je najbolji ? Rallye 660, sve poslije toga je puka improvizacija .... Naravno, kome je kamen obitavalište ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan stravicni modeli wau Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...