Jovan #64 0 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 12 postova Motocikl: Benelli 702X Prijavi odgovor kao problematičan Motor je klizao na levoj pa na desnoj strani, nisu udarene viljuske, masina, satovi. Presao je oko 9500km, kupljen u Rodicu i ima tri kljuca. Za sve ostale informacije nazovite na 065-5646464 Jovan Cena: 4800e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 5, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovakav motor ove sezone, odlican za stazu. Da sam u mogucnosti ponovo bi ga uzeo bez razmisljanja. Ako nekog interesuje motor imam masku i nosac za nju kao i trkacke oklope i prenose ako nekom budu trebali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas mozda koliko kosta popravka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan #64 0 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 12 postova Motocikl: Benelli 702X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam druze, nisam se raspitivao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 6, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas mozda koliko kosta popravka? Moj brat je imao motor u slicnom stanju i odlucio je da ga sredi, popravka ne znas koliko kosta dok sve ne sredis pa tek onda sednes i stavis sve na papir. Jer kad god mislis da si zavrsio naidje neko i kaze:``ja mislim da ovde fali...`` ili ``ovo je drugacije...`` 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan To sve stoji, ali me je zanimalo da li se decko raspitivao za cenu npr prednje maske, farova i slicno, pa nalepnice pa farbanje svega toga. Kapiram da je i prednji nosac fara isto pukao. Morao je na snovu necega da formira cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenski nosac i maska kod mene kostaju 100e. Ako se neko odluci za original maska polovna verovatno oko 250-300e, farovi izmedju 250 i 300e osim ako ne nadje jedan far jeftino pa da ta dva sastavi, nosac original od 100e pa navise. Na to da se doda popravka ostalih plastika i farbanje motora (verovatno oko 400e) i bar 100e za nepredvidjene troskove. I to vam je otprilike gruba racunica . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm kako se onda isplati kupiti ovaj motor, kada za te pare ima na oglasu isto ovo godiste, pa jos i citav? Mene bi ovaj motor mozda zanimao, ali definitvino ne za ove pare onda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan U to vec ne ulazim ali ja da se pitam kupio bi ovaj motor, stavio trkacke oklope i ponovo pravac na stazu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Za ove pare se nikako ne isplati uzeti pa sredjivati... Jedino shto kaze Brka,TRKACKI OKLOP pa STAZA. :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Motor posle pada nisam video,ali odgovorno mogu da tvrdim da je odrzavan onako kako treba da se odrzava,i da je bio pravi primerak!Nazalost i nekadasnjem prvaku drzave u MotoCrossu se dogodi proklizavanje! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...