tibor 479 Napisano Septembar 24, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ...Mislim da niko ozbiljan nije poverovao u cenu od 1500 evra... mozda nije, ali sam nokte pojeo..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatiborac 4 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan i dalje ista cena...2000...nema nista ispod toga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatiborac 4 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan i dalje ista cena...2000...nema nista ispod toga... Razbijeno zadnje stop svetlo(plastika) i izgreban desni kofer...Cena 1800 e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatiborac 4 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan i dalje ista cena...2000...nema nista ispod toga... Razbijeno zadnje stop svetlo(plastika) i izgreban desni kofer...Cena 1800 e... Polomljena oba retrovizora...Nova cena 1700 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 479 Napisano Octobar 5, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi bilo dobro da postavis slike, jer kako zvuci, izgleda da ti se motor raspada... sretno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatiborac 4 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi bilo dobro da postavis slike, jer kako zvuci, izgleda da ti se motor raspada... sretno Bio mi parkiran motor,neka zena isla kolima urikverc,udarila motor i prevrnula ga na desnu stranu i pukla oba retrovizora...To je bilo danas oko 14h. A u prosli cetvrtak,neki mali izgubio kontrolu nad svojim motorom i (opet) udari u moj motor koji je bio parkiran i polomi mi zadnje stop svetlo...Dve nezgode u 6 dana...Vreme je za prodaju... P.S. Stavljam slike veceras ili sutra... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatiborac 4 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi bilo dobro da postavis slike, jer kako zvuci, izgleda da ti se motor raspada... sretno Bio mi parkiran motor,neka zena isla kolima urikverc,udarila motor i prevrnula ga na desnu stranu i pukla oba retrovizora...To je bilo danas oko 14h. A u prosli cetvrtak,neki mali izgubio kontrolu nad svojim motorom i (opet) udari u moj motor koji je bio parkiran i polomi mi zadnje stop svetlo...Dve nezgode u 6 dana...Vreme je za prodaju... P.S. Stavljam slike veceras ili sutra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajaoooooj.....srce mi se cepa kada ga vidim kako leži na asfaltu.... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da ti njega ipak odmah das za 1500e kako si rekao,,,, ovako moze jos nesto da ga zadesi.. ... salim se naravno.. izgleda da si ga izmaleriso sa ponudjenom cenom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatiborac 4 Napisano Octobar 7, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1600 evra... Oglas vazi do utorka,11.oktobra,posle toga vise nije na prodaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatiborac 4 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1600 evra... Oglas vazi do utorka,11.oktobra,posle toga vise nije na prodaju... Jos 2 dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatiborac 4 Napisano Octobar 10, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1600 evra... Oglas vazi do utorka,11.oktobra,posle toga vise nije na prodaju... Jos 2 dana... jos danas i sutra...posle toga ide kod majstora i ne prodaje se ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatiborac 4 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Prodje utorak...Motor nije vise na prodaju...Moze off na ovu temu... Pozzzzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...