Crni Igor 26 Napisano Januar 21, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Trijumf je prava stvar on je ono sto bi zadovoljilo sve nas i sa karakteristikama i sa svim ostalim osobinama. Mozda neki drugi automobilski motor Kod nas u Banovcima ima jedan primerak dizela moram ga slikati pa cu ga staviti na forum Snalazljivi konstruktor je iskoristio BMW R 25 i na njega dodao dizel motor pr. lambordini 12 ks videcete kako izgleda samo da ga navatam da ga slikam on ga vozi cele godine od -15 do +40 i pali ga kao obicnu frezu kanapom valjda mu je crko anlaser ili nesto drugo Dzo Arizona je kralj ,skarabudzio je ono njegovo klepetalo samo tako. vozi on to cudo vec dugo,ja ga znam sigurno 5 god i oduvek je na tom dizelasu. Nemoze preko 90km/h,dimi ko lokomotiva kad je pod opterecenjem,trese se ko stogodisnjak-svaki put kad smo se vozali mu se ponesto odvrnulo,puklo ili otpalo ali zado trosi 0.8-0.9l na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam odavno obecao da cu slikati dizel cudo Banovacko i kad se najmanje nadas on se pojavi evo pa uzivajte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna koliko je težak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma samo znam da on ne silazi sa njega bilo -10 ili +40 on vozi li vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 25, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pa dizel.. nego di mu je auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan А шта ће му ауспух : ено га са десне стране ипод цица а изнад акумулатора греје га да не изгуби капацитет бар ја мислим да је она зарђала цевка издувни сулундар Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me zanima cemu sluzi rucna pumpa koja se vidi na trecoj fotografiji??? Crevo kao da je povezano sa agregatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Да надува мало компресије у цилиндар .... лакше упали нафтарицу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A zimi ima i grejanje....moj drugar kaze: "Dizel je za brazdu, nije za auto " a ja bih dodao i za motorcikl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh mu je ispod sedista da bi se centralizovale mase na visoko turaznoj masini kakva je ova sprava A ovih dana cu nadam se uspeti da slikam jos jedan projekat naseg Dzoa naravno dizel jednocilindras i to kao u Australiji vucni voz videcete vec slika govori vise od hiljadu reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sohc 19 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zimi ima i grejanje....moj drugar kaze: "Dizel je za brazdu, nije za auto " a ja bih dodao i za motorcikl... Evo primer jos jednog aspekta upotrebe Mz a. Moze npr dete da spava na njemu... Sa ovim ES om 175 sam stigao iz Ohrida u Vrsac za 10 sati, samo da se zna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 24, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A zimi ima i grejanje....moj drugar kaze: "Dizel je za brazdu, nije za auto " a ja bih dodao i za motorcikl... Evo primer jos jednog aspekta upotrebe Mz a. Moze npr dete da spava na njemu... Sa ovim ES om 175 sam stigao iz Ohrida u Vrsac za 10 sati, samo da se zna.. Nego jel to prednji tocak(dobos) od Falkonca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A zimi ima i grejanje....moj drugar kaze: "Dizel je za brazdu, nije za auto " a ja bih dodao i za motorcikl... Evo primer jos jednog aspekta upotrebe Mz a. Moze npr dete da spava na njemu... Sa ovim ES om 175 sam stigao iz Ohrida u Vrsac za 10 sati, samo da se zna.. Imas ti pored MZ-a jos nesto interesantno u "ergeli" heheheh...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sohc 19 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zimi ima i grejanje....moj drugar kaze: "Dizel je za brazdu, nije za auto " a ja bih dodao i za motorcikl... Evo primer jos jednog aspekta upotrebe Mz a. Moze npr dete da spava na njemu... Sa ovim ES om 175 sam stigao iz Ohrida u Vrsac za 10 sati, samo da se zna.. Nego jel to prednji tocak(dobos) od Falkonca? Dobos i spice su od falkona a obruc 18 cola od mz 125/150. Samo se preplete. Preporucujem! Doduse ima jos jedan trik. Prednja oscilaciona viljuska takodje ide od 150 ice, stim da se mora prosuriti za 25mm ako se dobro secam. Presece se na sredini i ubaci se insert, zavari ,gotovo! Nazad isto 18 cola , u kombinaciji sa vecim pogonskim lancanikom dobije se lep, dugacak, ravnicarski prenos, a i gume se lakse nadju nego 16 cola. Ja sam u periodu od 10 meseci 2006-2007 presao sa ovim mz-om presao preko 18000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sohc 19 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zimi ima i grejanje....moj drugar kaze: "Dizel je za brazdu, nije za auto " a ja bih dodao i za motorcikl... Evo primer jos jednog aspekta upotrebe Mz a. Moze npr dete da spava na njemu... Sa ovim ES om 175 sam stigao iz Ohrida u Vrsac za 10 sati, samo da se zna.. Imas ti pored MZ-a jos nesto interesantno u "ergeli" heheheh...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sohc 19 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam odavno obecao da cu slikati dizel cudo Banovacko i kad se najmanje nadas on se pojavi evo pa uzivajte Genijalno! Ko je to napravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
corvin 7 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Itebej Motocikl: Honda VT 500C Prijavi odgovor kao problematičan A to je Joe-ov motor. Agregat je od Tomo Vinkovića. Toliko znam,motor je prava aždaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...