Alexa90 11571 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu vam reci da nije bas najprijatnije za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna a bogami i dve zimske slika od pre neki dan ...pa uzivajte!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Biggy svaka ti dala !!!Extra slike !!! Svetlo,pozadina,ugao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem to mi preslo od el presidentea!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 3, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti Mare kaze da je extra onDak nema sta da se prica dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 4, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan atlantik danas upalio lagano....provozao sam ga 2 kruga po kraju...slabije vuce.....hmm.....garant su malo zacepljene dizne.....i jos pojedeno kvacilo...jos koja nedelja pa kod dareta na servis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 4, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan atlantik danas upalio lagano....provozao sam ga 2 kruga po kraju...slabije vuce.....hmm.....garant su malo zacepljene dizne.....i jos pojedeno kvacilo...jos koja nedelja pa kod dareta na servis.... Tata spalio Djenku, ostali samo dugmici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A moj atlantic danas, posle 20ak dana stajanja, nije upalio lagano, (morao sam da dopunim akumulator). Upalio, krenuo da obrnem koji krug, sve super, vuce, ide, sraci nikad karaja.. kad ono medjutim.. Prvo kazaljka za obrtaje pocela da luduje dok nije skorz stala, tj spustila se na 0. pa posle 2 min. mi se upali EFI i pocne da treperi, pa onda poceo da stuca i nakon 100m se ugasi i cao! Da ne duzim.. Hvala Alexu i Alexantu a posebno Satelisu koji mi je pomogao, na kraju sam skinuo akumulator, dopunio opet dva sata, upalio normalno i pravac kuca.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 4, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A moj atlantic danas, posle 20ak dana stajanja, nije upalio lagano, (morao sam da dopunim akumulator). Upalio, krenuo da obrnem koji krug, sve super, vuce, ide, sraci nikad karaja.. kad ono medjutim.. Prvo kazaljka za obrtaje pocela da luduje dok nije skorz stala, tj spustila se na 0. pa posle 2 min. mi se upali EFI i pocne da treperi, pa onda poceo da stuca i nakon 100m se ugasi i cao! Da ne duzim.. Hvala Alexu i Alexantu a posebno Satelisu koji mi je pomogao, na kraju sam skinuo akumulator, dopunio opet dva sata, upalio normalno i pravac kuca.. Tata opet spalio Djenku, ostali samo dugmici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zbog takvih situacija sa akumulatorima, ja kad parkiram motor (zimi na duze) skinem akumulator. Kad odlucim opet da se vozim, pre voznje ga dopunim pola sata- sat i ne razmisljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi......sta mu je ....povraCa... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ulje iz reduktora ili ja lupetam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sad cu da slikam odozdo pa cu da metnem ovde sliku.... Evo ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moze da bude iz reduktora,ili je procureo semering radilice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto neverovatno, AA kako promeni vlasnika tako pocne da pravi probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 5, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan bez ulaganja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan "Naucio na Miska pa sad oseca drugu ruku" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo korisnih informacija o AA 500 - link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan bez ulaganja!!! Taman posla....ja ne krivim nikoga....mozda je moja krivica...jos se ne zna sta mu je! Motor je moj i "kvar" se desio kod mene tako da..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i, krivio ili ne opet ti isto dodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan reci mi jel se to sliva sa desne strane pored tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa leve koliko ja vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sa leve kaplje ali vidis drugu sliku,sliva se izmedju tocka i stabla motora.moze biti da je spalo crevo za iberlauf i da izbacuje ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sa leve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sa leve strane... ok,da razjasnimo... ovaj trag ulja se krece iz poklopca prenosa prema ovoj drugoj strani ili obrnuto.??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...