Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 31, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo narode. Čini mi se da sam na nekoliko mesta video da su forumaši na svoje Diversione stavljali custom izduve. Ukoliko neko ima fabrički izduv, u dobrom stanju, a da bi da ga proda, neka se javi. Zveknuo mi kamion u parkirani motor, pa ga još nakon toga drljao po betonu nekoliko metara... Te mi ostaje ili da nađem originalni, ili da idem kod Roberta da mi pravi custom... A fabrički zvuk mi se baš dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Yamahin 4xv auspuh carbon[ polovan], ako ti odgovara a imam i od honde jedan fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...