grujamaster 1 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i ucesnicima foruma. Zovem se Veljko ali ceo zivot bio i ostao Gruja, zivim u Banovcima nadomak Beograda (teram svinje ugarima i da mi nije onog crnog Djordja i ona dva idijota do sad bi pravi gazda bio ). Vozim od 2006 kad sam kupio ninju zx6r koji i danas posedujem. Sada hocu da menjam motor, nesto tipa v-strom 560 (ne nisam se ozenio niti dobio dete), jednostavno nakon iskustva voznje na stazi shvatio sam da voznja R-ova u saobracaju gubi smisao. Treba ziveti zivot kvalitetno i dugo a ne brzo i kratko. Zivili i kape nakrivili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Avgust 31, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Novi ili Stari Banovci? Dobrodošao Grujo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan willkommen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grujamaster 1 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stari Banovci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...