branichevac 4 Napisano Avgust 11, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je uzeh za 9600 dinerosa.Moze li mi neko reci nesto o kvalitetu iste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vec nesto price o Nitru. Vidi ovo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9524.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8087.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9044.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki_Milan 1 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Veliko Gradiste--Srebrno jezero Motocikl: Gsx-R 600 Prijavi odgovor kao problematičan NITRO KACIGA JE ZAKON IMAM JE PREPORUCUJEM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo?Ko ovde valja nitro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 17, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo?Ko ovde valja nitro? Todorovic-Balosava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nitro je drzao i Extreme u Zemunu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 17, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzeo moju u Balosavi a po cijeni bih rekao da se radi o istom modelu....N 311 V Kaciga je srednja zalost i mislim da je na dnu ljestvice ozbiljnijih kaciga jer prilicno je bucna, za ventilaciju ne mozes pouzdano da znas kada je ukljucena a kada ne,zavrsna obrada je na vrlo losem nivou.....mada ako ti je prva kaciga sumnjem da ces biti nesto posebno nezaovoljan..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzeo moju u Balosavi a po cijeni bih rekao da se radi o istom modelu....N 311 V Kaciga je srednja zalost i mislim da je na dnu ljestvice ozbiljnijih kaciga jer prilicno je bucna, za ventilaciju ne mozes pouzdano da znas kada je ukljucena a kada ne,zavrsna obrada je na vrlo losem nivou.....mada ako ti je prva kaciga sumnjem da ces biti nesto posebno nezaovoljan..... 311 se vise neradi sada je to modelN330 odprilike ista skoljka bolja je unutrasnjost i veci je usmerivac na nosu cena je skoro ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ja da uzmem AGV, ako se ne varam rosi je nosi (kakva rima) mora da je dobra, a i sela mi je kao dupe na noshu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki_Milan 1 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Veliko Gradiste--Srebrno jezero Motocikl: Gsx-R 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju NITRO kacigu nabavio u Italiji pre mesec dana ne znam za tacni model jer sam papire zagubio negde ali je kaciga full stvarno platio sam je skoro 200 eura znaci bas je full....unutrasnji rad je bez greske kao i spoljna oslikanost bas nemam reci........jedino da ne vozite kajabusu bez auspuha mozda ce vam malo biti bucno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ja imam n750vx,kupljena u balosavi kod todorovica,prosle godine. bila je nesto oko 130-140 evrica,i meni je ok,nisam primetio neku enormnu buku,prilicno je udobna...sve u svemu kupi je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...