Jump to content

Moto Zajednica

Nitro kaciga

Recommended Posts

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure
  • BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

I ja sam uzeo moju u Balosavi a po cijeni bih rekao da se radi o istom modelu....N 311 V

Kaciga je srednja zalost i mislim da je na dnu ljestvice ozbiljnijih kaciga jer prilicno je bucna, za ventilaciju ne mozes pouzdano da znas kada je ukljucena a kada ne,zavrsna obrada je na vrlo losem nivou.....mada ako ti je prva kaciga sumnjem da ces biti nesto posebno nezaovoljan.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 430 postova

I ja sam uzeo moju u Balosavi a po cijeni bih rekao da se radi o istom modelu....N 311 V

Kaciga je srednja zalost i mislim da je na dnu ljestvice ozbiljnijih kaciga jer prilicno je bucna, za ventilaciju ne mozes pouzdano da znas kada je ukljucena a kada ne,zavrsna obrada je na vrlo losem nivou.....mada ako ti je prva kaciga sumnjem da ces biti nesto posebno nezaovoljan.....

311 se vise neradi sada je to modelN330 odprilike ista skoljka bolja je unutrasnjost i veci je usmerivac na nosu cena je skoro ista

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Gsx-R 600

Ja sam svoju NITRO kacigu nabavio u Italiji  pre mesec dana  ne znam za tacni model jer sam papire zagubio negde ali je kaciga full stvarno platio sam je skoro 200 eura znaci bas je full....unutrasnji rad je bez greske kao i spoljna oslikanost bas nemam reci........jedino da ne vozite kajabusu bez auspuha mozda ce vam malo biti bucno  ;)

• Svrati ponekad, 106 postova

ja imam n750vx,kupljena u balosavi kod todorovica,prosle godine.

bila je nesto oko 130-140 evrica,i meni je ok,nisam primetio neku enormnu buku,prilicno je udobna...sve u svemu kupi je!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja