Jump to content

Moto Zajednica

Sale65 vas pozdravlja

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Dobar dan zelim svima!

Ja sam Sale, rodjen juna 1965. iz Beograda, zivim na Banovom brdu, radim u BIA. Na forumu sam nov,

ali ne i na ulici, gde vec nekih 30+ godina vozim iskljucivo dvotockase- bicikle i motore. Motori koji me

zanimaju nisu R- varijante, vec custom/chopper tipa. Trenutno imam Kymco chopper 125cc (dok

ne budem mogao da se isprsim za H/D Heritage Softail, a to ce bogami poprilicno popricekati....)

Salu na stranu, u planu je nesto jace od ovog sto imam, ali polako. Lepo me sluzi. Svejedno, nisam

iskljuciv, i pozdrav svim motoristima, bez obzira na afinitete, godine, iskustva na drumu itd. Treba

se ispomagati. Sve u vezi opremanja i sredjivanja choppera je dobrodoslo za mene, i cenicu to.

Toliko za pocetak od mene, vas Sale*

P.S. Nemam jos fotkicu na makini, ali bice nadam se

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova

Za SSTRUJU- Choporash ili- Chopperash?? Svidja mi se izraz!

Za WULFY-ja- Nisam nikad vozio enduro, ima jedna Honda enduro par metara od mog motora, vezana za banderu,

razgledam je svaki dan, ali nemam neku zelju da takav motor vozim... Lep jeste, po svim terenima ide, ali ja vise

volim udobno zavaljivanje u sediste choppera i lagano krstarenje ulicama nocu... bez bubreznih potresa

Da iskoristim priliku da pozdravim jos neke- AKI-ja, RED STAR RULES!!! (Jeste, jeste, bio sam na Zvezda-Bajern

i sav taj delirijum jos uvek cuvam u kostima!)

I coveka po imenu VUJA- za doslednost u svojoj ljubavi prema MZ motorima, vidi se da ih covek stvarno voli..

Toliko za sada

Zahvaljujem naravno i svima koji su mi pozeleli dobrodoslicu!

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Pozdrav Sale65, dobrodoshao na forum, naravno da ccemo u ligu shampiona, samo da zgazimo Rendzerse...

;D.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Najdobronamernije svima koje volim savetujem: ''Imaj motor koji hoćeš ali obavezno i MZ''. Toliko je izgubio vrednost da nema svrhe prodavati ga radi kupovine bilo kog drugog motora.

Za sređivanje po tvom ukusu pogledaj link http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=917.0

Pozdrav i dobrodošao!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja