Phenom 168 Napisano Avgust 26, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Externi hdd, star nekoliko meseci. Uzeo sam ga novog... Potpuno ispravan. http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_portable#tTabContentSpecifications cena 3500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan jel prodat hdd? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Garancija, fiskalni kao dokaz da je star 3 meseca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Septembar 2, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Gde pise da je star 3 meseca? Nije prodat hdd... Garanciju nema jer sam ga dobio iz CH, ali imao sam racun i kutiju, samo moram potraziti. //evo nasao sam, kupljen je 04.02. i posle nekih mesec- dva ja sam poceo sa koriscenjem istog... Garancija 12 meseci al posto je CH u pitanju onda ne vazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Septembar 3, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Oglas vise nije aktuelan. A ako je neko zainteresovan, nek mi se javi na pm da mu dam link jer sam disk stavio na limundo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...