Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko povezivanja automata za migavce na motoru.. POMAGAJTE HITNO HONDA CBR929RR

Recommended Posts

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP

E ovako,posto sam probao sve moguce nacine i nema automat original od migavca na motoru nego moram da improvizujem.. E sada mi treba vas pomoc,problem je sledeci,automat je od Golfa mk2 gti (koji sam ja urnisao, pa je sada u delovima :P :P :P8) 8) ;D ;D ) i onda sam sve lepo povezao na sledeci nacin imao tri cicnca isto i tri na motoru,e sada imamo na automatu 49 koji je + ( koliko se ja secam) imao 49a koji je masa i imamo 31 koji nema pojma sta radi ni zasata sluzi ali glavno se povezuje..

e ovako sam ja povezao 31*plavo siva zica* na sivo zelenu zicu na skartu,49 ili + *braon zica* na zelenu zicu u skartu i 49a*crna zica* na sivu zicu u sredini skarta,e sada ima tu problem,kada stavim ja sve on nece da cvakice nego kao da zalepi,i kada uzmem crnu zicu koja je povezana na skartu sa sivom i pocnem ja da je odvajam od automata on prekida odvaja i onda plamti i svetluca... e sada dajte predlog ili semu sta da uradim da to povezem sutra..

evo i slika...

ok1Fu_dsc00094zt.jpguSM6n_dsc00095bg.jpgC48F7_dsc00093or.jpgmgmWb_dsc00090mq.jpg36KWC_dsc00088jh.jpg

Evo slika,dajte neki savet... u napred se zahvaljujem...

HITNOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP

Pa ja sam i rekao u postu da nisam siguran dali je 49 + nisam bio siguran,a 31 nisam znao da je minus, poenta je samo ako neko moze da mi objasni kako da povezem..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja