Jump to content

Moto Zajednica

Regal raptor Daytona naprodaj hitno !

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

DAYTONA 350 : 2009 godiste ! 2010 prva reg. ,presla 3100 km registrovana u avgustu na mom imenu !

Sedi i vozi bez ulaganja ! extra zvuk! bez bisaga i torbe za alat 1700€

u CENU MOZE SKUTER DO 50 CCM !!

injektorsko ubrizgavanje , potrosnja 3,5! katalizatore jos ima zvuk nije poboljsan busenjem vec sirim muflerom ugradjenim u originalne auspuhe .

Verujem da je ovo najjeftinija ponuda u Evropi :)

T8w2t_dajt4.th.jpg

5KZWs_dajt5.th.jpg

8uAhB_dajt6.th.jpg

gFFnf_dajt7.th.jpg

FxMWz_dajt2.th.jpg

qb09T_dajt3.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

3100 KM , BELA BOJA , ima slike cak i video na forumu kineski motori samo torbe ne bi dao ! koliko kubika je vespa ?

zainteresovan sam ! 065/5501801

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Kawasaki ninja 250r

Другар, један савет. Напиши нешто више о мотору, колико прешао, у каквом је стању итд... Слике обавезно постави, мало је њих ко ће да оде да погледа и да тражи у кинеској империји слике које си ти поставио, а још мање је оних који знају о којем мотору се ради. Састави детаљан опис мотора, постави 5,6 слика и ићи ће много лакше. Овако тешко да ћеш га продати...

П.С. Немој да мислиш да се правим паметан, али само покушавам да ти помогнем. Срећно са продајом !!!

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 469 postova

Svaka cast na ponudi, ako mu nista ne fali, onda je stvarno najniza ponuda ikada za Daytonu 350! Kostala je do 00 nekada, a ne smem da priznam da sam i ja zagledao i pokusavao da se zamislim na kruzeru :zvizduk:

:takoje:

• Podržavam 1

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

kakav kruzer stvarno ne mogu da verujem da se nije prodao,,čoveče pa ovo je remek delo dizajna..prelep je za svakog vikend bajkera(kao što sam ja) prvi bi ga kupio da nemam šedovku

• Podržavam 1

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Motor je kineske proizvodnje ali Regal Raptor važi za proizvodjaca sa vrlo korektnim kvalitetom i sa manje-više originalnim dizajnom. U svakom slučaju Daytona je popularan motor i na zapadu i na stranim forumima se ne žale na njega. Za 1500 evra ovo je po meni trenutni best by na forumu.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 118 postova

<Stvarno vise nego povoljna kupovina, valjda je tolika besparica, ili suvise ok cena, neznam ali cudo da motor jos uvek tu na prodaju. Molim vlasnika da mi pusti pp koliko bi mu ja doplatio uz onu crvenu Vespicu od 50 ccm sto sam predlagao.

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja