Oziroller 4 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Trenutno Novi Sad -posle ko to zna Motocikl: Bobber chopper Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od Ozirollera iz Australije.Posto se vracam u Srbiju za koji mesec imao bih dosta pitanja ali za pocetak me zanima da li NS ima road house za motoriste ili bar neki kafic.Posto imam veliki plac u Alibegovcu uz magistralu razmisljao sam da mozda otvorim nesto za nas motoriste.Kafana-servis-otpad za motore-polovni i novi delovi i prodaja motora???? Vase mi je misljene vise nego bitno.Pozdrav svima p.s Zboravih napisati da imam Yamahu 1300 cruser.Motor je kupljen nov pre 2 godine i od starog oblika ima samo motor,sve ostalo je uvezeno iz amerike i preradjeno.Potroseno mnogo $$$.Supruga ne zna.ha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Avgust 21, 2011 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao rodjace na BJB. E sad sto se tice motoraske kuce, kako ti kazes na Alibegovcu ima kamp MK. Bradersi, gde se oni okupljaju, a i mi ostali svratimo na pice i druzenje. Inace u NS-u nema moto otpad, a uvozom i prodajom motora se bavi kogod stigne. Kad dodjes javi pa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 21, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao na forumu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oziroller 4 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Trenutno Novi Sad -posle ko to zna Motocikl: Bobber chopper Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao na forumu . bolje vas nasao braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...