Mikulanac 7910 Napisano Avgust 16, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeto sa internet izdanja Kurira : ZRENJANIN - Savica L. (24) iz Elemira poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Perlezu kod Zrenjanina. Prebrzo vozeći „jamahu“, Savica je izgubio kontrolu nad motorom u ulici Ruže Živanović i sleteo s kolovoza. Od zadobijenih povreda, izdahnuo je na licu mesta. Link http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/smrt-na-jamahi-113728.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo motor? Zna li se vise? Kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 16, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Slika je iz arhive verovatno jer je napravljena u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 16, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan To je poginuo sin clana naseg poljoprivrednog foruma ,tj evo vam ovde.. http://poljoinfo.com/showthread.php?4363-Tu%C5%BEna-vest Nemam reci,mnogo tuzno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Savica je vozio noviju Yamahu R6...Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 823 Napisano Avgust 16, 2011 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ovo desilo za vreme slave sela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin je veliki ljubitelj R6 i kaze da ga je vidjao tj zna ga samo iz vidjenja , te da je imao Arai kacigu ( ako je on dobro video ) ... inace u pitanju je S krivina na izlasku iz Perleza ka Zrenjaninu...lik je prodavao tu Yamahu , bar po oglasu koji je postavljen na netu...nek mu je vecna slava A supruga je cula da je lik prosle godine takodje imao neku saobracajku i da su ga jedva pokrpili ( unutrasnje organe ) a nakon toga mu otac i majka kupise R6 ... koliko je to tacno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 17, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ....... a nakon toga mu otac i majka kupise R6 ... koliko je to tacno ??? Nista druze ne treba da te cudi. Neki roditelji ce deci izgleda sve da kupe i uvek po sistemu , ma nece njega...Nece niko da vozi skuter 80 na sat, oce svi da voze 300 na sat masine. Imam i ja decacki san i on mi je na desktopu, ali brate,kupio sam skuter koji je slupan vise kostao nego 50 % motora na forumu znajuci sta mogu trkalicom da dobijem , a sta da izgubim, a svoj decacki san vozim - samo u snu... Moje iskreno saucesce sirotim roditeljima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nirpo 2 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je o8 god. Imao je Arai kacigu, a i pad prosle godine ali se samo dobro ozuljao... Nisu mu roditelji posle toga kupili R6 jer je i tada proklizao sa istom Yamahom... Sto znaci da nije tacno! Poznavao sam decka... mnogo mi je zao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan uvek kad pročitam ovako nešto meni se smuči.iskreno saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 20, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...