R-OH 1 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Munze :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam primetio u toku dana da mi curi ulje iz osovine menjaca(onaj deo na kom se nalazi rucica - nozica).. Cistio i proverio, odatle izlazi 100%.. skoro sam sipao po prvi put bardahl ulje, per toga je bio motul Odjednom se pojavilo i ako neko zna u cemu bi mogao da bude problem, cisto da me malo uputi u to pre nego sto oteram kod majstora.. qingqi 200 sm je u pitanju hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 11, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je u pitanju gumeni semering.Istrošio se illi ukrtio pa naprsao. Bar je tako bilo kod mene kada sam menjao osovinu menjača.Ništa strašno a ni skupo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Citaj temu o tvom motoru i pronaci ces sve potrebne informacije o tom problemu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...