FJCharlie 2325 Napisano Avgust 12, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Davno je neko na forumu (ne mogu da se setim ko) ispričao neku situaciju gde je on (bajker) koristio teleskopski pendrek, a šmekeri iz džipa bežali. Nisam za nasilje, ali mislim da bi to čisto iz preventive trebalo nabaviti. aka engleski pendrek koji koshta 500din na bubanj potoku koji kupujem kad odem tamo.. chisto "preventive" radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem sta sam primetio u dosadasnjim postovima: Koliko vidim svi vi ste imali problema sa nekim koji vozi dzip. Da li je to moguce da su dzipovima samo takvi ljudi? Naravno da nije, vec u svojoj glavi radite isto ono sto vecina ljudi u srbiji radi bajkerima! Generalizujete stvari i kao sto je za njih svaki bajker isti (divlji, lud, ne postuje propise) tako je izgleda i za bajkere , onaj koji vozi dzip!? Razmislite o tome sta vam je u podsvesti pa cete bolje shvatiti one o kojima je ovde otvoreno milion tema. Samo da vas razocaram, ja sam bajker a vozim i dzip i normalno se ponasam prema svim ucesnicima u saobracaju bez obzira koje vozilo korisitim!!! Ne branim nikoga, i sam sam doziveo X situacija na motoru o kojima se pisalo, samo zelim da ukazem na veeliki problem koji imamo u saobracaju a zove se "saobracajna kultura". To je ono sto se ne moze nauciti iz knjiga i ne pise nigde vec jednostavno postoji i treba ga razvijati. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 12, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan @simma svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Avgust 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre neku noc ima jednu neprijatnu situaciju.....bio je mrak i idem iza nekih kola.....kad odjednom suvozacica baca cigaru i nekom ludom srecom ne pada mi u krilu.....ja onako iznerviran krenem za autom i pridjem do vozacevog prozora....i pocnem da msem rukama da li je normalan tj normalna i u jednom trenutku pogledam pozadi neke klince....progutam knedlu dam gas i iskuliram.......kazi te mi da je neki muskarac to uradio pa da mu lepo objasnis neke stvari.....medjutim da se ja izivljavam na neko zensko nisu me bre tako vaspitavali.....pa odseko bi sebi k....tu da udarim zensko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 13, 2011 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan @simma tebi svaka cast na korektnosti i toleranciji. Mogu samo da primetim da si cudan bajker ako vozis dzip i apn6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan u redu je to s tolerancijom,ali nekad stvarno postane ne izdrzivo ta bahatost vozaca limenki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 13, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem sta sam primetio u dosadasnjim postovima: Koliko vidim svi vi ste imali problema sa nekim koji vozi dzip. Da li je to moguce da su dzipovima samo takvi ljudi? Naravno da nije, vec u svojoj glavi radite isto ono sto vecina ljudi u srbiji radi bajkerima! Generalizujete stvari i kao sto je za njih svaki bajker isti (divlji, lud, ne postuje propise) tako je izgleda i za bajkere , onaj koji vozi dzip!? Razmislite o tome sta vam je u podsvesti pa cete bolje shvatiti one o kojima je ovde otvoreno milion tema. Samo da vas razocaram, ja sam bajker a vozim i dzip i normalno se ponasam prema svim ucesnicima u saobracaju bez obzira koje vozilo korisitim!!! Ne branim nikoga, i sam sam doziveo X situacija na motoru o kojima se pisalo, samo zelim da ukazem na veeliki problem koji imamo u saobracaju a zove se "saobracajna kultura". To je ono sto se ne moze nauciti iz knjiga i ne pise nigde vec jednostavno postoji i treba ga razvijati. Ne znam gde si i kako video da smo svi mi imali problema sa vozačima džipova Inače, čini mi se da mnogo "bolje" izgleda, a i zvuči "opasnije" da ovde na forumu napišem kako sam imao problem sa džipom, a ne sa nekom trulom peglicom. Veličina JESTE bitna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem sta sam primetio u dosadasnjim postovima: Koliko vidim svi vi ste imali problema sa nekim koji vozi dzip. Da li je to moguce da su dzipovima samo takvi ljudi? Naravno da nije, vec u svojoj glavi radite isto ono sto vecina ljudi u srbiji radi bajkerima! Generalizujete stvari i kao sto je za njih svaki bajker isti (divlji, lud, ne postuje propise) tako je izgleda i za bajkere , onaj koji vozi dzip!? Razmislite o tome sta vam je u podsvesti pa cete bolje shvatiti one o kojima je ovde otvoreno milion tema. Samo da vas razocaram, ja sam bajker a vozim i dzip i normalno se ponasam prema svim ucesnicima u saobracaju bez obzira koje vozilo korisitim!!! Ne branim nikoga, i sam sam doziveo X situacija na motoru o kojima se pisalo, samo zelim da ukazem na veeliki problem koji imamo u saobracaju a zove se "saobracajna kultura". To je ono sto se ne moze nauciti iz knjiga i ne pise nigde vec jednostavno postoji i treba ga razvijati. Ne znam gde si i kako video da smo svi mi imali problema sa vozačima džipova Inače, čini mi se da mnogo "bolje" izgleda, a i zvuči "opasnije" da ovde na forumu napišem kako sam imao problem sa džipom, a ne sa nekom trulom peglicom. Veličina JESTE bitna. e brt imas plus od mene za ovo...totalno se slazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2063 Napisano Avgust 13, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno vecinom ti bahati voze dzipove Meni je jedan dzip izleteo kao dobar dan, riba (mada mislim da zna i koja je) nije ni pogledala levo desno niti stala na stop znak. Dok npr kada sam se vozio sa drugarom neki lik u dzipu (van grada je bilo) se skroz sklanjao pravio nam je mesta maksimalno, 99% je neki bajker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Avgust 13, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao, nedavno skoro identicnu situaciju kao na videu. Prvo je decku na KLE-u svirao odtpozadi da se skloni da bi mogao da se progura, onda ga je pretekao u samoj raskrsnici, a kada je ovaj na motoru naravno laksi i brzi poceo da ga pretice, izgurivao ga na ostrvo da sam mislio da ce motociklista sigurno da opauci negde. Kako ga je momak na motoru ipak pretekao, spsavajuci se, ovaj u autu ga je jurio po krivinama toliko i tako da mu se na jednom skretanju zalepio na stop svetlo toliko da sam rekao e sad ce da ga srusi, momak je uspeo da pobegne! Da je negde stao mislim da bi bi mu bar zakacio korman iz obesti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan @simma tebi svaka cast na korektnosti i toleranciji. Mogu samo da primetim da si cudan bajker ako vozis dzip i apn6 Ne znam zasto sam cudan? Meni nije bitna ni velicina ni fensi izgled nego mi je bitno ono sto volim. Inace, sliku APN-a imam zato sto uvek imam makar jednog a ostale motore koje sam menjao ne stavljam jer me mrzi da menjam sliku. P.S. sad trenutno nemam APN6 ali zato imam jednu extra cetvorku i uzivam na njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 14, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ma kakve pijanice ili grubijani to su sve babske priče iz filmova evo recimo od mojih drugova retko ko i da puši retko ko i popije nekad pivo a kamoli sta drugo sve su to normalni ljudi i mirni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...