Jump to content

Moto Zajednica

Gospode!

Recommended Posts

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Davno je neko na forumu (ne mogu da se setim ko) ispričao neku situaciju gde je on (bajker) koristio teleskopski pendrek, a šmekeri iz džipa bežali.

Nisam za nasilje, ali mislim da bi to čisto iz preventive trebalo nabaviti.

aka engleski pendrek koji koshta 500din na bubanj potoku koji kupujem kad odem tamo.. chisto "preventive" radi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 95 postova
  • Motocikl: nemam vec duze vreme

Samo da kazem sta sam primetio u dosadasnjim postovima:

Koliko vidim svi vi ste imali problema sa nekim koji vozi dzip. Da li je to moguce da su dzipovima samo takvi ljudi? Naravno da nije, vec u svojoj glavi radite isto ono sto vecina ljudi u srbiji radi bajkerima! Generalizujete stvari i kao sto je za njih svaki bajker isti (divlji, lud, ne postuje propise) tako je izgleda i za bajkere , onaj koji vozi dzip!?

Razmislite o tome sta vam je u podsvesti pa cete bolje shvatiti one o kojima je ovde otvoreno milion tema.

Samo da vas razocaram, ja sam bajker a vozim i dzip i normalno se ponasam prema svim ucesnicima u saobracaju bez obzira koje vozilo korisitim!!!

Ne branim nikoga, i sam sam doziveo X situacija na motoru o kojima se pisalo, samo zelim da ukazem na veeliki problem koji imamo u saobracaju a zove se "saobracajna kultura". To je ono sto se ne moze nauciti iz knjiga i ne pise nigde vec jednostavno postoji i treba ga razvijati.

• Podržavam 7

• BJB Maxi Scooter Club, 954 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

ja sam pre neku noc ima jednu neprijatnu situaciju.....bio je mrak i idem iza nekih kola.....kad odjednom suvozacica baca cigaru i nekom ludom srecom ne pada mi u krilu.....ja onako iznerviran krenem za autom i pridjem do vozacevog prozora....i pocnem da msem rukama da li je normalan tj normalna i u jednom trenutku pogledam pozadi neke klince....progutam knedlu dam gas i iskuliram.......kazi te mi da je neki muskarac to uradio pa da mu lepo objasnis neke stvari.....medjutim da se ja izivljavam na neko zensko nisu me bre tako vaspitavali.....pa odseko bi sebi k....tu da udarim zensko....1jok.gif1lud.gif

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

@simma

tebi svaka cast na korektnosti i toleranciji.

Mogu samo da primetim da si cudan bajker ako vozis dzip i apn6

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Koliko vidim svi vi ste imali problema sa nekim koji vozi dzip. Da li je to moguce da su dzipovima samo takvi ljudi? Naravno da nije, vec u svojoj glavi radite isto ono sto vecina ljudi u srbiji radi bajkerima! Generalizujete stvari i kao sto je za njih svaki bajker isti (divlji, lud, ne postuje propise) tako je izgleda i za bajkere , onaj koji vozi dzip!?

Razmislite o tome sta vam je u podsvesti pa cete bolje shvatiti one o kojima je ovde otvoreno milion tema.

Samo da vas razocaram, ja sam bajker a vozim i dzip i normalno se ponasam prema svim ucesnicima u saobracaju bez obzira koje vozilo korisitim!!!

Ne branim nikoga, i sam sam doziveo X situacija na motoru o kojima se pisalo, samo zelim da ukazem na veeliki problem koji imamo u saobracaju a zove se "saobracajna kultura". To je ono sto se ne moze nauciti iz knjiga i ne pise nigde vec jednostavno postoji i treba ga razvijati.

Ne znam gde si i kako video da smo svi mi imali problema sa vozačima džipova :stabre:

Inače, čini mi se da mnogo "bolje" izgleda, a i zvuči "opasnije" da ovde na forumu napišem kako sam imao problem sa džipom, a ne sa nekom trulom peglicom. Veličina JESTE bitna. ;)

• Podržavam 1

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL

Ne znam gde si i kako video da smo svi mi imali problema sa vozačima džipova :stabre:

Inače, čini mi se da mnogo "bolje" izgleda, a i zvuči "opasnije" da ovde na forumu napišem kako sam imao problem sa džipom, a ne sa nekom trulom peglicom. Veličina JESTE bitna. ;)

e brt imas plus od mene za ovo...totalno se slazem

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: Lep

Verovatno vecinom ti bahati voze dzipove :)

Meni je jedan dzip izleteo kao dobar dan, riba (mada mislim da zna i koja je) nije ni pogledala levo desno niti stala na stop znak. Dok npr kada sam se vozio sa drugarom neki lik u dzipu (van grada je bilo) se skroz sklanjao pravio nam je mesta maksimalno, 99% je neki bajker :)

• Svrati ponekad, 150 postova
  • Motocikl: SV 650

Gledao, nedavno skoro identicnu situaciju kao na videu.

Prvo je decku na KLE-u svirao odtpozadi da se skloni da bi mogao da se progura, onda ga je pretekao u samoj raskrsnici, a kada je ovaj na motoru naravno laksi i brzi poceo da ga pretice, izgurivao ga na ostrvo da sam mislio da ce motociklista sigurno da opauci negde. Kako ga je momak na motoru ipak pretekao, spsavajuci se, ovaj u autu ga je jurio po krivinama toliko i tako da mu se na jednom skretanju zalepio na stop svetlo toliko da sam rekao e sad ce da ga srusi, momak je uspeo da pobegne! Da je negde stao mislim da bi bi mu bar zakacio korman iz obesti!

• U prolazu, 95 postova
  • Motocikl: nemam vec duze vreme

@simma

tebi svaka cast na korektnosti i toleranciji.

Mogu samo da primetim da si cudan bajker ako vozis dzip i apn6

Ne znam zasto sam cudan? Meni nije bitna ni velicina ni fensi izgled nego mi je bitno ono sto volim. Inace, sliku APN-a imam zato sto uvek imam makar jednog a ostale motore koje sam menjao ne stavljam jer me mrzi da menjam sliku.

P.S. sad trenutno nemam APN6 ali zato imam jednu extra cetvorku i uzivam na njoj :zdravo:

• Zainteresovan, 550 postova
  • Motocikl: Nemam ništa :(

ma kakve pijanice ili grubijani to su sve babske priče iz filmova evo recimo od mojih drugova retko ko i da puši retko ko i popije nekad pivo a kamoli sta drugo sve su to normalni ljudi i mirni

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja