lapte 0 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Skoplje Macedonija Motocikl: shinarey 200 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vlasanik sada vec treceg kineza (zongshen 175, herk 200 i sada shinarey 200)tako da mogu da uporedim voznju ovih modela. sa prvim (zongshenom 175) bio sam jako zadovoljan, veoma lak za upravljanje, snag motora ne bas velika, ali dovoljna za gradsku i lokalnu voznju,(nazalost ukali su mi ga) sa drugim (herkom 200) nisam bio zadovoljan, nestabilan u krivinama, zadnji deo mi je bezao nekontrolirano, menjac je bio stariji model(sve brzine su isle nagore) pa mi je trebalo vremena da se naviknem, amortizacija nikakva, pa sam ga zato prodao. sada imam shinarey 200 sa kojim sam generalno zadovoljan-mala potrosnja, anatomski polozaj tela pri voznji, paljenje odlicno,zadnji amortizer pretvrd, menjac solidan, gume sam odma po kupovini promenio, one kineske su bile pretvrde(imao sam osecaj da cu proklizati) pa sam ih zamenio sa skupljim (sigurnijim)gumama. snaga motora nije velika pa sam zbog toga na duze destinacije(sa dvoicom na motoru) vozio 70-75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomoOS 0 Napisano Februar 15, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege Od nedavno sam vlasnik Keeway-a speed 125 ( kupio od prijatelja). Motor je očuvan pa sam ga zato i uzeo, a njemu je bio višak. Zanima me obzirom kako za njega je teško doći do dijelova koju mašinu bi mogao ubaciti u slučaju potrebe? Ima li neko iskustva? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se prerano brines, nece to tek tako da crkne. Delovi su manje vise generički kineski... To je kopija yamahe ybr 125 ali cisto sumnjam da pasu delovi agregata. Bolje pogledaj kakav ti je rezervoar iznutra dok ne bude kasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Februar 16, 2023 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Машина је Хонда CG 125, стилски дотерана споља и мислим да за делове не треба да бринеш.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Che007 11 Napisano Februar 27, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Lešak Motocikl: Nemam trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Извињавам се за упад, али свуда питах, па да покушам и овде, има ли можда неко на продају Регал Раптора 125? Унапред хвала и опраштајте ако сам промашио тему Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ObriObre 0 Napisano Septembar 1 U prolazu, 9 postova Lokacija: Konjic Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Moj motocikl je Peda Tek 250 sa pređenih 3000 kilometara, ali imam problem sa lancem, gdje je on na jednom mjestu dobro zategnut, a na drugom bas labav. Također, zadnji lančanik ima malo lufta. Ako je kraj lancu, moram li mijenjati oba lančanika i kako znati da je osovina u mjenjaču dobra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Septembar 2 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lanac ti je gotov, istegao se neravnomerno, nema mu leka. Menja se sve u kompletu, lanac i oba lančanika, to je najisplativije iako nije najjeftinije. Za osovinu ne znam, što bi ona crkla ? Kakvi su nutovi na osovini to će videti onaj ko bude menjao prednji lančanik, to retko strada, posebno na ovako maloj km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 45 Napisano Octobar 8 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. U dilemi sam koji motocikl da uzmem kao prvi. Gledao sam CBR 125R koji mi se sviđao još pre par godina ali sam video da su cene dosta porasle i teško ih je naći u dobrom stanju. Video sam i da Peda ima nove modele koji su dosta slični sa cenom koju ima japanac star 20 godina. Istraživanjem sam došao do toga da ću Pedu lakše prodati i dobiti nov motor ali ono što me najviše odbija kod tog motora jeste ime, što se radi o kineskom motoru i ne znam kakav je kvalitet. U suštini tražim motor od 125 do 250 kubika. Najviše volim sportske motocikle ali sobzirom da bi mi to bio prvi motor i manje kubikaže. Tip motora mi nije toliko bitan. Bitna mi je najviše pouzdanost jer bi sa njim i dostave radio. Prelazio bi od 4.000 do 5.000 km mesečno. Na motoru bi se zadržao od 15.000 do 20.000 km posle toga bi kupio jači. Da li možda imate neki predlog samo da nije skuter, električni i dvotaktni motor? Tražim motor do 2.000e. Znam da ima CBR 125 za te pare ali ne znam da li je najbolji izbor. Ovaj tekst sam kopirao iz teme "Peda Tek 125/250" jer verujem da će ga članovi pre uočiti ovde nego tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...