wllada 2 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Na speed-u svima laže u minus! Nekako mu je merač loše baždaren i od prilike je namešten do 98. Primetio sam to najbolje kad sam išao preko gazele autoputem prema komandi! Od pola gazele je krenula kazaljka lagano da se penje i išla lepo do 100 i samo odjednom je opala na 80-90 iako sam i dalje bio u puno brzini! Sve u svemu poznata boljka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Na speed-u svima laže u minus! Nekako mu je merač loše baždaren i od prilike je namešten do 98. Primetio sam to najbolje kad sam išao preko gazele autoputem prema komandi! Od pola gazele je krenula kazaljka lagano da se penje i išla lepo do 100 i samo odjednom je opala na 80-90 iako sam i dalje bio u puno brzini! Sve u svemu poznata boljka! Meni je juče baš na istom mestu kod autokomande prvi put od kako ga vozim pokazivao malo preko 100kmh,inače sam i ja primetio to padanje kazaljke. Merio sam uporedo sa drugarovim kvinkijem crossom oko 110kmh u punoj brzini ako njegov cajger nelaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Svaki kineski cajger laze. Uglavnom su optimisticni, ali nekad bude i obrnuto. Samo GPS moze da sazna istinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Izglada da tu kod autokomande ima nekih podzmenih voda pa cajgeri na speedu polude! ;D Najviše što sam video na cajgeru je bilo 110 između komande i dušanovca! I naravno usledio je pad (na cajgeru hvala bogu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Izglada da tu kod autokomande ima nekih podzmenih voda pa cajgeri na speedu polude! ;D Najviše što sam video na cajgeru je bilo 110 između komande i dušanovca! I naravno usledio je pad (na cajgeru hvala bogu) Ruže vetrova kod autokomande čine jedinststven turbo sklop pogodujući cajgerima na speedu,kad je košava ide i 140kmh. :ali samo ako ti duva u ledja, prosto da se uplašiš od brzine speeeeeeeeeeeeeeeeed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedno interesantno pitanjce: Šta mislite kolike su mogućnosti nadogradnje kineskih motora u smislu auspuha, crash bar-ova, vizira, kofera i ostale opreme. Ja sam kod mene dodao GIVI kofer 37l i to veoma lepo paše na onu korpicu. Razmišljam da ove godine dodam neki vizir i da možda stavim neke lepše žmigavce! Šta bi ste vi budžili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BLEK 0 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam i imao motore od 125 do 1000 kubika ( jawa, yamaha, yamasaki, kawasaki i naravno HONDA). Pošto je tema vezana za Kineske motocikle nešta ću vam reći o njima. Yamasaki 150 kubika 10 kw max brzina oko 110 km cjena oko 800 eura. Posebno obraatite pažnju na cjenu ovoga novog motocikla, ako znamo da za 800 eura možemo kupiti Japnca starog oko 15 godina i pređenih 30 000 km onda je naravno izbor pao na KINESKI MOTOR. I vozne karakteristike nisu puno bolje ni kod japanaca do 150 kubika od kineskih, a razlika je velika u cijeni. ako je neko zaintersovan mog mu reći sve prednosti kineza, način održavanja, boljke, kako produžiti vjek trajanja mašine i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @BLEK - Stavi neke slike ako imaš! Inače evo odakle potiču neke od naših mašina: Kliknite na more info da vidite detalje!(na samom youtube-u naravno) Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 15 godina i pređenih 30 000 km Da, kako da ne, uvek od 20 - 40000km pise koliko god godina imali. @wllada Ima lepih klipova i slika, nego nikako da zazivi podforum pa da to lepo sve tamo spakujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam i imao motore od 125 do 1000 kubika ( jawa, yamaha, yamasaki, kawasaki i naravno HONDA). Pošto je tema vezana za Kineske motocikle nešta ću vam reći o njima. Yamasaki 150 kubika 10 kw max brzina oko 110 km cjena oko 800 eura. Posebno obraatite pažnju na cjenu ovoga novog motocikla, ako znamo da za 800 eura možemo kupiti Japnca starog oko 15 godina i pređenih 30 000 km onda je naravno izbor pao na KINESKI MOTOR. I vozne karakteristike nisu puno bolje ni kod japanaca do 150 kubika od kineskih, a razlika je velika u cijeni. ako je neko zaintersovan mog mu reći sve prednosti kineza, način održavanja, boljke, kako produžiti vjek trajanja mašine i sl. daj nam samo jedan primjer japanskog motocikla koji kosta 800 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BLEK 0 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog teksta se vidi da ja govorim o japancu starom preko 15 godina i kubikaže do 150 kubnih centimetara. A reću ti koje motore možeš da kupiš za 800 eura: KAWASAKI KX 125 OKO 90 GODIŠTA HONDU 125 CR OKO 90 GODIŠTE O ovakvim sam ja motorima govorio ako se nismo daobro razumili, a ne o HONDI CBR 1000 F 95 GOD. ili slično. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan To nije oko 15, nego skoro 20 godina star motor, kao sto je vec Blackbite napomenuo, da je prelazio samo 3000km godisnje imao bi 55-60 hiljada, a s obzirom da su vecina motora tog godista i kubikaze cvaje . Dugo sam trazio motor te kubikaze star 10-15godina za oko 1000eura i izbor je bio stvarno nikakav, svi skidaju sa sata a nisu retke ni prepravke krstenice. Bez 1500-2000eura besmisleno je uopste traziti polovan motor, a kineza za te pare da biras P.S. Nisam ni mislio na R-ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vas potsetim na jedno motorce koje je iz BG - a doslo u NS ( Temerin ) . Motor jako lepo radi , i odlicno je ocuvan. Slike su malo mutne - duvao hladan vetar, pa sam se malo treso ( zajedno sa aparatom ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Simpa je motorče! Koji je proizvođač i kubikaža? Jel na drugoj slici ispred tebe parkiran neki HD spotster? Čini mi se da pripada onom čiki koji stoji, ne znam da li ti ste zajedno tu ili se slušajno našao na slici. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tata ti cika.Vidis da je slika mutna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Doduše @drumskalisica jeste napisao da su slike "malo" mutne, ali nisam hteo da mu protivurečim! ;D Nego jel stvarno sportster ili nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici ,mada je slika mutna ???Ovo drugo je Kinroad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je Sportster i da je taj pored gazda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan JBG izgleda ko da je zaluto ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Јеси ли сигуран да си се сликајући тресао само од хладноће? Колико су мутне, к'о да си им'о епи-напад. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Јеси ли сигуран да си се сликајући тресао само од хладноће? Колико су мутне, к'о да си им'о епи-напад. ;D Što bi umetnici rekli ulje na platnu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 24, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu mi se tresle ruke, vec sam nesto cackao oko aparata, pa sad okida sa zadrskom od par sekundi, blicne par puta, ja slikam, mislim slikao sam, mrdnem, a on tad okine. A motor je bivsi od Nikole Cruss-a . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Mart 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lijane, proveri ti malo tu svoju kamericu, nekoliko slika si stavio i sve su defokusirane na istu foru. Možda ti je kamerica "oplajvazila"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...