GageMax 5 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin; BMW R 60 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Pred odlazak na more,napravio sam nosače kofera za moju Hondu. Materijal za izradu: Debelozidne cevi 3/8 Debelozidni kutijasti profil 15x15 mm Čelični lim 2 mm Evo kako izgledaju: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 8, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GageMax 5 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin; BMW R 60 Prijavi odgovor kao problematičan A,evo kako izgleda sve to-montirano: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GageMax 5 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin; BMW R 60 Prijavi odgovor kao problematičan A,ovako izgleda spremno za put: Napominjem da sam nosio 50-ak kg prtljaga,plus saputnica... Naravno da je sve prošlo u najboljem redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GageMax 5 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin; BMW R 60 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlicno! Pa,malo sam se potrudio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 10, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ti ovo uradio, ali . . . Uvek ima neko " Ali " , kolko vidim, ovi bocni koferi su oni kineski, i oni su skroz OK. da sluze kao top-kejs, ali kad se stave da budu bocni, onda imaju jednu manu, a to je da im je slab onaj jezicak na koji se kopca kofer i ako je dobro natovaren, vibracije i po neka rupa na putu - moze se lako desiti da ti otpadne sa motora. Evo, jednom nemcu otpao, pa ga je posle vezivao : Moj ti je savet da kofere pre polaska na put osiguras sa jednom zateznom trakom koju provuces oko oba kofera pa preko sedista, il pogledaj kako smo to mi pravili jednom kolegi ( isto za Afriku ) - izbacili smo onu kinesku plasticnu nosecu plocu i napravili kacenje direktno na gepek preko metalnih nosaca ( mada posto je kofer kineski ) i pored toga preporucujem zateznu traku radi osiguranja . Evo kako smo to uradili : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51855-afrika-tvin-kineski-koferi-karamboli/page__p__891408__fromsearch__1#entry891408 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GageMax 5 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin; BMW R 60 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ti ovo uradio, ali . . . Uvek ima neko " Ali " , kolko vidim, ovi bocni koferi su oni kineski, i oni su skroz OK. da sluze kao top-kejs, ali kad se stave da budu bocni, onda imaju jednu manu, a to je da im je slab onaj jezicak na koji se kopca kofer i ako je dobro natovaren, vibracije i po neka rupa na putu - moze se lako desiti da ti otpadne sa motora. Evo, jednom nemcu otpao, pa ga je posle vezivao : Moj ti je savet da kofere pre polaska na put osiguras sa jednom zateznom trakom koju provuces oko oba kofera pa preko sedista, il pogledaj kako smo to mi pravili jednom kolegi ( isto za Afriku ) - izbacili smo onu kinesku plasticnu nosecu plocu i napravili kacenje direktno na gepek preko metalnih nosaca ( mada posto je kofer kineski ) i pored toga preporucujem zateznu traku radi osiguranja . Evo kako smo to uradili : http://forum.bjbiker...__1#entry891408 Naravno da sam,pre odlaska na put,odgovarajućim zateznim trakama adekvatno obezbedio kofere,da mi se ne bi desilo nešto slično kao Nemcu iz tvoje priče... U svakom slučaju hvala na postu i savetima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...