Jump to content

Moto Zajednica

Polece soko! I ja na (po) drumu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Muski sam se isprevrtao, policija, urgentni, alko test = 4.000,00 din... Mada udela u ovome ima sudija za preksraje, jer on odredjuje tezinu prekrsaja i visinu kazne... Mozda je mogao da prodje bolje da je zvao policiju (kazna ne bi bila ni blizu 130e, dozvolu mu sigurno ne bi oduzeli). Jedino sto je smaranje posle to vucaranje po sudu... Bitno je samo da se dobro zavrsilo, da je Ernesto citav, i da ce motor da sredi...  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

pa mozda sam ja lud ili su kazne za motore drugacije nego za automobile??

ako se oceses o nekog u saobracju i ne dogovorite se pa izadje policija i ustanovi da si ti kriv tvoje osiguranje pokrije njegovu stetu a ti svoju osim ako nemas kasko (a koje osiguranje kod nas radi kasko za motore?) a taj izlazak policije sa zapisnikom i obaveznim alko testom + kazna za ugrozavanje bezbednosti saobracaja te izadje minimum 16.000din a to je bilo ranije sad ko zna.. ako gresim neka me neko ispravi

I quasaar platio 4000 din.

• Drug član, 1392 postova

jbg ja sam za proslu kaznu pukao (sudar) 16.000din mada sam slozio 6 automobila ispred mene u bulevaru na snegu a meni samo farovi polupani i kriva hauba-jbg BMW u pitanju  a za onu pre te (prekrsaj) 10.000din.znam ljude koju su placali i preko 20.000din.Sa motorom ne nameravam takve egzibicije jer ce vise da boli  ;D

ma vazno je da je on dobro i da ce da vozi sestru kad ozdravi  :D

• Zainteresovan, 981 postova

Ziv sam! Hvala svima na zeljama za ozdravljenjem, na motor sam seo jos juce odmah posle sudara pa i jutros na posao njime. Bolje nego peske u svakom slucaju.  ;D

Sto se tice ne cekanja tj ne pozivanja 92-ke, mislim da bi kazna bila malo veca od 50e + sto imam uslovno zbog prekoracenja brzine pa bi letela dozvola.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Da je nisi nosio, mogao bi da promeniš nick u Evnefto. ;D ;D

kako me vazda nasmije ovaj covjek  ;D

Ernesto junace, pa bjese li bar koristi od tih savova?? kakva je ta doktorka? daj da ne bude da si bespotrebno isao tamo, daj jos slika iz backstage-a 8)

aj brz oporavak ti zelim junace, nije strasno nista... sredice se sve. zivio!

E Veći kako ti samo umiješ mene preduhitriti ,sve si rekao što sam naumio ;).Šta sad da poručim čovjeku?

Dobro si prošao,bilo bi zlo da si taj branik pokupio nogom umjesto motorom.Popij koju DUNJU u A'bre,častim kada dođem tamo.

• U prolazu, 75 postova

Moja supruga je pre par meseci kolima ocesala nekog taksistu, ogrebotina na krilu Ford Oriona, dresine iz '85. godine. Epilog, njenoj osigiravajucoj kuci smo morali da platimo 12.000 dinara posto su isplatili stetu, pod pretnjom sudskog spora, a policija je dosla i izvrsila uvidjaj, i ode ona kod sudije za prekrsaje, sto ce kostati dodatnih 17.000 dinara (kazna mora, bez obzira sto ceo automobil koji je ostetila ne vredi koliko kazna i ovo sto je nam je naplatilo osiguranje). Ako ste krivi, dogovarajte se, bolje je nego da zovete policiju.

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

bolje sto si dao 130€ za branik,minimalna kazna za udes koji si ti izazvao je 12500din,plus ti si na uslovnoj,sto nikako nebi ispalo dobro,ali ipak je 130 je  mnogo dati za branik

brz oporavak zelim :)

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Dav, citas li ostale postove o visini kazne ili je dovoljno sto si negde cuo?

Kazna se razrezuje po mnogo osnova i sadrzi od malo do mnogo elemenata, zavisno od toga kako je tekao proces. Taman posla kad bi svako davao po jednu ipo polisu osiguranja kad bi napravio minimalni udes sa branikom u saobracaju, gde bi nam kraj bio, bogata nacija - nema sta.

• jedan od DDMZ, 816 postova
  • Motocikl: R, gsx R

jbg ja sam za proslu kaznu pukao (sudar) 16.000din mada sam slozio 6 automobila ispred mene u bulevaru na snegu ...

verovatno su svi morali da duvaju policajcu... mis`im alko-test, pa je zato veći iznos.  :D

A Evnefto...  ;D... japanac! Nosio zaštitnu opremu... ali za perača.  :D

Ipak, sve što novac može da plati, nije skupo.

Neka ovo bude jeftina škola za Uroša i sve nas. I na kratkim rekacijama oprema je neophodna. Koliko opreme? Onoliko koliko svako od nas sebe ceni.

Brz oporavak želim!

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Neka ovo bude jeftina škola za Uroša i sve nas. I na kratkim rekacijama oprema je neophodna. Koliko opreme? Onoliko koliko svako od nas sebe ceni.

Brz oporavak želim!

Hmmm Urosh je imao kacigu i jaknu [moto jaknu] . Pantalone za motor mislim da niko ili uzasno mali broj ljudi nosi kad se vozi po gradu, a o chizmam za motor da ne govorim, to po gradu skoro niko ne nosi.

Tako da je Urosh ipak pao u opremi, a ne bez nje.

Brz oporavak želim!

Hmmm Urosh je imao kacigu i jaknu [moto jaknu] . Pantalone za motor mislim da niko ili uzasno mali broj ljudi nosi kad se vozi po gradu, a o chizmam za motor da ne govorim, to po gradu skoro niko ne nosi.

Tako da je Urosh ipak pao u opremi, a ne bez nje.

I povredio se samo tamo gde nije nosio opremu - obuću.

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

A u chemu ti vozish kad idesh na posao ?  ;):) ;D

Jakna sa protektorima, kaciga... smatram da je dovoljno, a ako treba i cizme i pantalone da navlacim svako put kada sedam na motor onda necu ni da ga vozim...

A u chemu ti vozish kad idesh na posao ?  ;):) ;D

U VW Caddy-ju, ali to sad nije tema.  ;D

U VW Caddy-ju, ali to sad nije tema.  ;D

Ja u patikama, patika ali za moje pojmanje dosta jaka, a i nije puka nigde tako da ne verujem da bi i cizma nesto bitnoje promenila.

I ja u patikama (bar po gradu). Ovde je došlo do nesporazuma. Iz nekih prethodnih postova i prirode povrede, sam (bez provere) zaključio da si bio u japankama. Izvinjavam se.

I ja u patikama (bar po gradu). Ovde je došlo do nesporazuma. Iz nekih prethodnih postova i prirode povrede, sam (bez provere) zaključio da si bio u japankama. Izvinjavam se.

Ma skontao sam sta je po sredi, a to ce mi "drugari" nabaviti karbon japanke za sledeci put! ;D ;)

• Drug član, 1392 postova

Ja idem u klompama na posao    :o :D ;D

sigurnije su jer imaju ojacan djon sa kojim mozes i da kocis ako su ti plocice pri kraju  ;)

Ako steta nije katastrofalna a znas da si kriv uvek je bolje da se dogovoris,kao sto dirrty rece svaka skola se placa i ako se to moze platiti novcem onda si dobro prosao

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja