Tafi 4 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Harley Davidson XL 883 L chrome edition u perfektnom stanju.Screaming Eagle 2 sa gradskim prigusivacima, Originalni HD: vetrobran, naslon za suvozaca,bisage,torbica,muzika,neon ispod masine koji pojacava svetlo kada se doda gas...Tek registrovan,ja uvezao iz USA,ja vlasnik,garancija regularnosti.Presao 8300 milja ~ 13000 km.Od opreme uz motor dajem orginal HD prsluk velicine 2XL(odgovara i ljudima srednjeg rasta popusta se sa strane) 5 puta obucen i orginal HD kacigu.Opremu ne prodajem bez motora,ni motor bez opreme.Cena 6000 e fiksno .Zamene me ne zanimaju. Smederevo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Jul 30, 2011 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan iste godine kad si uvezao ovog harlija doterao si i jednu hondu shadow zar ne? prelepa masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tafi 4 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda je dosla godinu dana pre Harliya.Bilo tu jos par motora.Honda je bila zmaj,odlican agregat ,prelepa,malo tvrdja za moj ukus,ali nema dusu, sve je to Jap kopija Harlija i brata mu Indiana.Hondu uzeo neki momak iz Soko Banje.Kad prodam Harlya ako uspem da spustim zadnjicu na jednog Indian Scout a ,e to bi bilo lepo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa82 0 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki Bandit 400 '92. Prijavi odgovor kao problematičan Uff, prelep primerak, cena korektna, samo mi fali jos 5500... Neko ce se usreciti, sretna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guta70 4 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, video sam ga u gradu pre par dana! Muzika mu je ekstra, a i zvuk mu je savrsen.Steta sto te neinteresuje zamena! Verujem da u zameni mozes i vise da dobijes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tafi 4 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E druze menjao bi ga za nesto ovako.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodavao muziku samo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tafi 4 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZIMSKA RASPRODAJA 10% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...