kica_kingbg 38 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Makice prvo čestitke na novu mašinu. A onda i ja se slažem za papirne oglase.(Nevolem - što reče Đ. Balašević),kad me fortaju.Očekujem odgovore sa par mesta,pa će mo videti. Hvala na podršci. Po preporuci MZ-a i Vlajka onda otpada Kovačica -125cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko me je uputio na od Duleta sa Vidikovca,za MZ 251 koji nije registrovan,ali su pripremljeni papiri.Motor je prešao 2940 km ima prednju masku izmenjenu i 90 je godište.Cena motora je okolo 500 E. Ne znam koliko košta ovlašćenje ,registracija tablice... P.S. Da li bi neko mogao da mi pomogne ,ako uspemo da se usaglasimo za danas posle 16.00? Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 10, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Taj mz je bio na oglasu i cenjen 700 ali zbog jeli ti teske situacije i opsteg nemanja para, ti si u dobroj poziciji da biras jer imas zelembace u dzepu a ne bas gitaru,peglicu ili neregistrovanu ladu...500 u kesu je taman za takvo stanje i mislim dobra kupovina a registracija je oko 7000 krvnih zrnaca i ukinuse cekove dusmani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 10, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan U tome je i car ovog foruma, ljudi su tu da pomognu i da iz nekog virtualnog sveta predju u realnost i zive i drage ljude od krvi i mesa. Zahvaljujuci forumu sklapaju se nova drugarstva,iskustva a bogami i znanja u bilo kojoj oblasti vezane za motorine a i sire..i ljudi slicnih, a tako razlicitih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 304 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 125 1990 god..Za vise informacije posaljite poruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 125 1990 god..Za vise informacije posaljite poruku... Sta bi sad? Jesi li dobro? Zasto ga prodajes?????? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 10, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko me je uputio na od Duleta sa Vidikovca,za MZ 251 koji nije registrovan,ali su pripremljeni papiri.Motor je prešao 2940 km ima prednju masku izmenjenu i 90 je godište.Cena motora je okolo 500 E. Ne znam koliko košta ovlašćenje ,registracija tablice... P.S. Da li bi neko mogao da mi pomogne ,ako uspemo da se usaglasimo za danas posle 16.00? Unapred zahvalan Na tih 500 eu spremi jos 100 eu. Registracija 7200 ( toliko ja platio za 250), e prenos to zavisi od opstine. Nova tablica i nova saobracajna ???? pre 5 god je bilo po 500 dinara, sada je mozda skuplje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 304 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 125 1990 god..Za vise informacije posaljite poruku... Sta bi sad? Jesi li dobro? Zasto ga prodajes?????? ??? ??? ??? Pa eto,hocu da kupim hondu nsr 125,ali nije to jos 100%... ali u sustini ga prodajem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko me je uputio na od Duleta sa Vidikovca,za MZ 251 koji nije registrovan,ali su pripremljeni papiri.Motor je prešao 2940 km ima prednju masku izmenjenu i 90 je godište.Cena motora je okolo 500 E. Ne znam koliko košta ovlašćenje ,registracija tablice... P.S. Da li bi neko mogao da mi pomogne ,ako uspemo da se usaglasimo za danas posle 16.00? Unapred zahvalan Na tih 500 eu spremi jos 100 eu. Registracija 7200 ( toliko ja platio za 250), e prenos to zavisi od opstine. Nova tablica i nova saobracajna ???? pre 5 god je bilo po 500 dinara, sada je mozda skuplje?? Motor viđen,sasvim pristojno izgleda,mali problem su gume i akumulator.Na to dodati prenos i tablice i ... Malo trese na upravljaču,pretpostavljam da je to zbog guma??? Ali najveće oduševljenje je vlasnik-mehaničarDule.Osoba koju vredi upoznati,baš smo proveli par čepih sati u njegovom društvu moja sqwo i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne trese zbog krive felne onda je zbog gume,kod mene je treslo zbog gume. Akumulator ne znam koliko je nov,ali nije ispod 2000-2500 din. Na oko mi deluje odlicno,mislim da je povoljna prilika samo ne znam koliko ces se finansijski uklopiti. Ako ga i kupis za poslednji dinar nije lose,jer ces polako posle skupljati za sve ostalo,vazno je da ti motor imas! Pa ne mozes za 500e i motor i polaganje i registraciju... Nego jesi ti probao motor? Da li si zadovoljan kako radi i ide? @milanpazova Ipak bi nesto "modernije" i brze? Nego se ja samo cudim sto posle mesec dana prodajes tako dobar motor. Da nisi ti vise ocekivao od MZ-a? Da li si ga vozio nekad pre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se,ali voleo bih da sednem na neki (i slabiji) da probam kako se ja osećam na njemu.Oduševilo me je što čovek nije lickao ga za prodaju,niti ga je palio pre nego što sam došao.Bio je ladan ka špricer.Provozao sam ga ,normalno ne punim gasom,ali ja nisam baš poznavalac MZ-a. Da li si ti (Vi) videla taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 11, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka-suvi akumulator od sto vise ampera.Koristi se za ups ali jedini problem je sto nisu originalnih dimenzija akumulatora pa ili da stoji krivo sto nije problem ili malo grunfovanja...Cena oko 1400 din. Sunlight grcki sa garancijom a ima ih i na buvljacima..Kaze covek da bi trebalo da traju cak 8 godina pa nek bude pola dobro je!Plus nema kiseline,provera i dolivanja, stavis i zaboravis! Nego ako je na prodaju tvoj apenac-posto je?Komsija mi se zlopati, ide peske preko brda,apn bi ga izvuko ako ne u II onda u I sigurno -) I jos nesto:ako bas skripi s parama, zamoli Duleta da te saceka za recimo stotku taman da registrujes motorin i sto pre odes po L tablice, nemoj da cekas jos okolo 3 meseca ima fore a onda...Kontaktiraj Saleta s foruma *heavypred* , njemu sam dao ovlascenje za L table pa vidi cenu kostanja p.s. jesili video yamahu 250? a o moj kanti nema sta da se prica usro sam ga samo tako ali sve sto moz se opravi..dobro je dok moze ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 11, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nova felna bez zica je oko 50, ispravljanje stare od 20 pa navise, guma ima trayal nova nesto preko hiljadu dinkosa ali ja bi pre polovnu stranjsku ima lik u Pancevu puno mu dvoriste i tavan a i motordzija je u dobrom fazonu.. Skup je ovo sport ali svako zadovoljstvo se placa-rece zec i skoci na jeza -) Ako ne stignes ove, sticices sledece sezone a zima je duga i hladna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan APN nije još na prodaju.Prvo da nađem novi motor pa onda može.APN vuče kao pravi (L klip) tako da bi mogao i II da ode uz brdo. Video Yamahu,ali mi se tvoj motor više sviđa.Reče Dule da ti nije neka cifra za generalnu,da li je on radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne trese zbog krive felne onda je zbog gume,kod mene je treslo zbog gume. Akumulator ne znam koliko je nov,ali nije ispod 2000-2500 din. Na oko mi deluje odlicno,mislim da je povoljna prilika samo ne znam koliko ces se finansijski uklopiti. Ako ga i kupis za poslednji dinar nije lose,jer ces polako posle skupljati za sve ostalo,vazno je da ti motor imas! Pa ne mozes za 500e i motor i polaganje i registraciju... Nego jesi ti probao motor? Da li si zadovoljan kako radi i ide? @milanpazova Ipak bi nesto "modernije" i brze? Nego se ja samo cudim sto posle mesec dana prodajes tako dobar motor. Da nisi ti vise ocekivao od MZ-a? Da li si ga vozio nekad pre? Ovaj moj komentar se odnosi na 125-icu od Milana iz Pazove...cisto da ne bude zabune jer sam se ja zbunila i mislila da si ti isao da vidis njegov motor a ne ovaj sa Vidikovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 11, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Dule mi odrzava makine a i nekim mojim drugarima,ono sta zna zna sto ne zna kaze i pita cenjene kolege sa servisima u svakom slucaju jeftiniji je duplo, a pritom dobar momak! Medjutim generalnu cu prepustiti cenjenom majstoru Bokilicu koji to radi za 40 evara (20 ruke i 20 obrada cilindra i centriranje radilice).Najeftiniji delovi su kod Mikija Jawe skoro duplo u odnosu na Jozefa s Buvljaka.Cela akcija ne bi trebala preci 100 evropejaca sa sve odlaskom u Svilajnac(+pivo za majstora) i cim se vratim sa mora bice odradjeno a za prodaju nije zurba neka ga, vrednost mu je godinama ista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 11, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo mz a od mog drugara 500e,tek registrovan,ispravan,solidan,decko je vlasnik,,,ide lepo,doduse probao sam ga tu po ulici, on ga ima vec 3 god, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @kingbg Evo ovaj MZ treba da se pogleda ali za registrovan motor koji ovako na slikama izgleda vredi dati 500 evra! Ali imas i Bokilica koji moze da ga osmotri pa da ti javi! Sasvim pristojan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idemo,ako ne bude padalakiša, da ga vidimo.Čuo sam se sa Bokilicom . Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim MZjovcima Burazer resio da uzme MZ masinu strasnu ali nema pojma o motorima nista. Ja vozim Hondu Shadow, skroz druga tehnologija pa ne mogu mnogo da mu pomognem . Biste li bili ljubazni da ostavite koji savet, na sta valja obratiti paznju pri testiranju. U pitanju je MZ etz 251 1989. Cena je 250e sto je smesno i smrdi na neku prevaru. Za koji dan idem da vidim, brat kaze da izgleda lepo i da nije izlupan mada ja znam da se ovakve masine krecu od 400 pa navise. Takodje bih voleo da znam gde se u BG (ili jos bolje okolina Uzica, jer se motor tamo nalazi) moze kupiti auspuh jer ga ovaj motor ne poseduje (to mu kao jedino fali ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 12, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare naj bitnije je da su papiri od motora u redu. Sve ostalo se da srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj iy Svilajnca mi deluje skroz pristojno. Jedino bi mu ja odmah skinuo one nalepnice i stavio fabricke, al to je vec stvar ukusa i estetike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema ''Saveti pri kupovini MZ-a'' spojena je u ovu kako se iste tematske stvari ne bi duplirale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 12, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je gledao Duki, pa neka da svoje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je gledao Duki, pa neka da svoje misljenje. Jes' vala...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...