drumskalisica 8741 Napisano Septembar 7, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces ti to prodati ovako bez slika i bez cena. Evo, ja da dodjem iz N. Sada, do tebe i nazad 100 km ( mozda i vise ) , i kad dodjem, tvoj drugar lupi neke velike cene i sta sam uradio - il da kupim po njegovim cenama il da se vracam kuci sa troskom za gorivo, izgubljenim danom. . . Nadjite vi nekog da vam to islika i postavi slike ovde, odredite cene, pa se mozda i nadje kupac. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko god je zainteresovan i ozbiljan pustice poruku a i lepo sam rekao da se to mora videti licno. Ovako mogu reci da to sve kosta 10000 din., ali tada niko nece ni zvati. Ali ako bih rekao da to sve kosta 1 dinar verovatno da bi se mnogi javili bez obzira i sto nema slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8569 Napisano Septembar 9, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko god je zainteresovan i ozbiljan pustice poruku a i lepo sam rekao da se to mora videti licno. Ovako mogu reci da to sve kosta 10000 din., ali tada niko nece ni zvati. Ali ako bih rekao da to sve kosta 1 dinar verovatno da bi se mnogi javili bez obzira i sto nema slika. pokušavam da shvatim tvoje razmišljanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan E da, svi delovi su nemackog kvaliteta. Ja licno znam da ih je njegov otac tada kupovao i iz nje naruciva. Garantujem za to, juce sam isao i gledao ih. Na nekim delovima pise i da su kupljeni 80 - ti i 90 - tih godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan I ja pikusavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako god okrenes, stoji jedna izreka, a ona kaze : " Slika vredi 1000 reci " . Primera radi, znao sam da zapucam dvesta i vise kilometara da bi kupio motor u " odlicnom stanju ", a kad sam dosao tamo ispalo je da je motor u " ocajnom stanju ", al je vlasniku neko rekao da to vredi i da je motor odlican. A motor imao izduvane gume, akumulator propao i ni gram benzina u sebi ! Tako i ovde, verujem ja tebi da je radilica nova, ali u kakvom je stanju ? Ako se pojavila i mala korozija na njoj i nacela cementaciju lezaja , mozes je ugraditi, voziti se desetak dana i da motor prolupa. Zato je pozeljno postaviti nekoliko fotografija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto u zadnjoj recenici vices ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ima broj mobilnog pa izvolite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A zasto u zadnjoj recenici vices ? Kako to mislis da " vicem " u zadnjoj recenici ? Vikanjem se smatra kad neko nesto pise sve velikim slovima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan A sta onda trazi znak uzvika ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 9, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @zidar Kad hoces da istjerujes "pravdu" onda prvo dobro provjeri ima li razloga za to. http://staznaci.com/usklicnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 9, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan UZVIČNIK [!] Uzvičnik se stavlja iza rečenica koje iskazuju jaka osećanja. To su uzvične rečenice, a i pojedine zapovedne rečenice: — Uh, što je hladno! — Dosadi ova zima! — Jastreba sam u letu gađao! — Stoj! — Polazi! — Vodite ovoga harambaši! Izvor: http://www.riznicasrpska.net/vukijezik/index.php?topic=80.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Septembar 9, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @zidar Kad hoces da istjerujes "pravdu" onda prvo dobro provjeri ima li razloga za to. http://staznaci.com/usklicnik UZVIČNIK [!] Uzvičnik se stavlja iza rečenica koje iskazuju jaka osećanja. To su uzvične rečenice, a i pojedine zapovedne rečenice: — Uh, što je hladno! — Dosadi ova zima! — Jastreba sam u letu gađao! — Stoj! — Polazi! — Vodite ovoga harambaši! Izvor: http://www.riznicasrpska.net/vukijezik/index.php?topic=80.0 DA LI JE SAD JASNO sa kakvim predznanjem treba prodavati dijelove za MZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 9, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A sta cemo sad?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 9, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju @drumskalisica nije ninakoga vikao. I kako rece-napisa u postovima se za vikanje koriste velika slova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam nikog zeleo da uvredi, niti je mene neko uvredio, no nebitno. Broj je dat pa ko voli... A ostala je radilica i nekoliko karba a stni delovi sutra profati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 9, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju @drumskalisica nije ninakoga vikao. I kako rece-napisa u postovima se za vikanje koriste velika slova. Naravno da nije, znamo ga dovoljno. Ali stvarno se taj uzvičnik u zadnje vreme koristi malo vise, po meni na dosta mesta i gde ne treba. Na poslu dobijem i gomilu mailova gde ljudi koji me i ne poznaju, samim tim i nemaju nikakav razlog za uzvikom, mail npr zavrse sa 'prijatan vikend!' Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo pokusao da pomognem coveku da lakse proda delove, a on me jos nakrpi ! Znak uzvika sam stavio da bi naglasio tu zadnju recenicu da shvati da su fotografije pozeljne, al dobro, meni ni iz dzepa ni u dzep - nek prodaje kako hoce . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 10, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A sto se vikanja tice : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/2449-pravila-ponasanja/#entry33777 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam lose mislio a lepo sam objasnio. Da se neko ozbiljan javio poslao bih mu slike u poruci na viber ( ako taj ima ). Eto mislim da sam bio sasvim korektan. A ako sam nekog i uvredio ja se stvarno izvinjavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju @drumskalisica nije ninakoga vikao. I kako rece-napisa u postovima se za vikanje koriste velika slova. Naravno da nije, znamo ga dovoljno. Ali stvarno se taj uzvičnik u zadnje vreme koristi malo vise, po meni na dosta mesta i gde ne treba. Na poslu dobijem i gomilu mailova gde ljudi koji me i ne poznaju, samim tim i nemaju nikakav razlog za uzvikom, mail npr zavrse sa 'prijatan vikend!' Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk U principu uzvicnik-usklicnik treba nesto da naglasi,a ne da je znacenje "vikanja". Tako da se ne treba tretirati naredbodavno vec kao napomenu ili da treba obratiti paznju na nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, ja to asociram sa: - Hej! - Ne! - Pazi! - Samo probaj! - E sad sam ljut! - Uhh, samo kad mi padnes u sake! Za naglasavanje tipa: - Zeleo bih da jos jednom podsetim sve prisutne da je sledeći vikend rucak, koji je naravno za sve besplatan, i svi su dobrodosli. Koristio bih boldovanje npr ili podvuceno linijom i odvojio bih malo recenicu iz teksta Ali da ne tupimo, lisica nije ništa loše mislio, sta vise zeleo je pomoći čoveku. A da je čovek u prvoj instanci stavio slike svega ovog ne bi bilo. Koliko vidim palo je i izvinjenje a sad je ostalo samo pitanje uzvičnika. Jbg! A opet ko zna zasto je ovo dobro?! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nema uvredljivih ni zlonamernih komentara. Postavljanje oglasa bi trebalo uraditi što kompletnije a broj fotografija koji Forum omogućava dovoljan je da bi se prodalo skoro sve. Tu mogućnost bi trebalo koristiti što vise a ne što manje jer bi se time prodaja lakše realizovala a naš MZ Svet bio još potpuniji. Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 10, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Verujte mi da je stvarno problem u komunikaciji kad neko ne ume da postavlja slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan U Nedelju poslepodne, najverovatnije postajem ponosni vlasnik jednog ETZ-a 250 iz 1989.god. (verovatnoca je oko 90-95%). Za pocetak, bice potrebna presvlaka sedista, glavni kocioni, retrovizori, gume fuzastera i kurble, slavina goriva i jos par sitnica. Nudi li ovde neko nesto od toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...