Gruja 0 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Batajnica Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75188-motor-od-mz-a/ Prodajem ovu masinu pa cisto da znam,jel' ovo od TS modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...-motor-od-mz-a/ Prodajem ovu masinu pa cisto da znam,jel' ovo od TS modela? ES 125 ili150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja 0 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Batajnica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75346-prodajem-kofercena-20-eura/ Kofer na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo slučajno... http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Rezervni-delovi/masina-MZ-250cm/4103477 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekome bude interesantno: http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/mz-es-150-1-oglas-35005/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 20, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja okacio , prodaje moj drug: http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Oprema/PISTON-cizme-za-motoriste/4129277 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja okacio , prodaje moj drug: http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Oprema/PISTON-cizme-za-motoriste/4129277 Lepo, jeftino al' malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan treba mi felna 16 cola??? ima neko?? Uslov da je prava(znaci samo felna ne ceo tocak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ ETZ 250,da je u dobrom stanju,i da mu je sve original(farba,boja,auspuh,...)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ ETZ 250,da je u dobrom stanju,i da mu je sve original(farba,boja,auspuh,...)? tesko to da nadjes ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ ETZ 250,da je u dobrom stanju,i da mu je sve original(farba,boja,auspuh,...)? tesko to da nadjes ... Ma nacice se valjda neki.. Ako neko odavde naleti na neki dobar,neka mi kaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ ETZ 250,da je u dobrom stanju,i da mu je sve original(farba,boja,auspuh,...)? tesko to da nadjes ... Ma nacice se valjda neki.. Ako neko odavde naleti na neki dobar,neka mi kaze... samo moras spustis kriterijume po pitanju boje, bolje trazi neki da sve radi ! i da nije lupan! http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/mz-etz-250-oglas-34959/ Ovaj je 500e Fiksno! zovni pa se raspitaj, drugar iz Kg mi hvalio ovog MZ-a, mozda ima i fabricki auspuh(mada madjarski je 35e i radi odlicno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 21, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ ETZ 250,da je u dobrom stanju,i da mu je sve original(farba,boja,auspuh,...)? Ja imam TS 250 SA PROMENJENIM REZERVOAROM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ ETZ 250,da je u dobrom stanju,i da mu je sve original(farba,boja,auspuh,...)? Ja imam TS 250 SA PROMENJENIM REZERVOAROM Hvala,ali kupujem samo ETZ 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berz...50-oglas-34959/ Dobar i ovaj auspuh.....samo da promeni lulu i da nepravilno razbuši rupe u prigušivaču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 21, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ ETZ 250,da je u dobrom stanju,i da mu je sve original(farba,boja,auspuh,...)? Da li bi isplata bila u ORIGINALNIM novcanicama !? reciprocno stanju - kolicina novca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 22, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ ETZ 250,da je u dobrom stanju,i da mu je sve original(farba,boja,auspuh,...)? Da li bi isplata bila u ORIGINALNIM novcanicama !? reciprocno stanju - kolicina novca hahaha...s obzirom da je nekad koštao skoro 3.000 DM(2850 tačnije)i ako sad uzmemo da je 1DM=1Euro... danas moze bez te prve cicre da se nadje kolekcionarski primerak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Svilajncu...fabricko stanje - 800 evra(!!!!) ni dinar dole jer mu nije hitno da ga proda!! Mislim da bi samo gume(Pneumatove) trebalo menjati!! Ako hoces, pitacu ga za kont. telefon kada ga vidim!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Decembar 22, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Svilajncu...fabricko stanje - 800 evra(!!!!) ni dinar dole jer mu nije hitno da ga proda!! Mislim da bi samo gume(Pneumatove) trebalo menjati!! Ako hoces, pitacu ga za kont. telefon kada ga vidim!? Poslao sam ti PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pravilo je da se oglasne ponude ne komentarišu. Idemo dalje: trange frange, drnge mrnge, ja tebi ti meni, ovo za ono, dođem ti dođeš mi, ruka ruci, pu, pljas, živeli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1655 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pravilo je da se oglasne ponude ne komentarišu. Idemo dalje: trange frange, drnge mrnge, ja tebi ti meni, ovo za ono, dođem ti dođeš mi, ruka ruci, pu, pljas, živeli!!! Samo posteno, pa ko koga zezne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Decembar 28, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Smesno jeftino... Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Malo skuplje od cigan pic... Cudo je zimaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Decembar 29, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/mz-etz-oglas-29128/ Ajmo ljudi, samo dzaba skuplja prasinu, bar nako nesto da pita:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...