Jump to content

Moto Zajednica

MZ Kupujem - prodajem

Recommended Posts

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Ja kupio jednog takvog (jeftinog) pa ulozih u njega jos 5 puta koliko u startu !!! To postaje opasno uzeti krs pa od njega izvlaciti sve "fleke" i propuste prethodnih vlasnika !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Ja kupio jednog takvog (jeftinog) pa ulozih u njega jos 5 puta koliko u startu !!! To postaje opasno uzeti krs pa od njega izvlaciti sve "fleke" i propuste prethodnih vlasnika !!!

+1

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Isti slucaj!! Ali posle ulozenog navozah se sit 16.000km 1moto3.gif meni trerba jeftina olupina-krs za delove samo da ima masinu..

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Momci neznam sta vam treba ali netreba vam ceo motor onda imate nesto pa i sami neznate sta cete sa tim ostalim delovima pa vam se to vuce po podrumu po tavanu pa pola delova podelite drugarima a ostatak necrkava jer ipak je svaba svaba pa nesto cuvate cuvate i na kraju date nekome neznate ni kome Moj savet kupite samo ono sto vam treba Jer sta god da kupite to je najverovatnije u losijem stanju nego vas motor Nisu to stranci sa malom kilometrezom pa da imam jednog za delove0takoje.gif

• MZ Rider, 4141 postova

Momci neznam sta vam treba ali netreba vam ceo motor onda imate nesto pa i sami neznate sta cete sa tim ostalim delovima pa vam se to vuce po podrumu po tavanu pa pola delova podelite drugarima a ostatak necrkava jer ipak je svaba svaba pa nesto cuvate cuvate i na kraju date nekome neznate ni kome Moj savet kupite samo ono sto vam treba Jer sta god da kupite to je najverovatnije u losijem stanju nego vas motor Nisu to stranci sa malom kilometrezom pa da imam jednog za delove0takoje.gif

Upravu si!! 0takoje.gif

• Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Ne, ja nisam uzeo za delove , namera je da jos jedan primerak vratim iz supa , na ulice ! DA SE VOZI !!!

• Podržavam 1

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Kad krenes u ozivljavanje nikako se neces zaustaviti samo na dva tu ce se pojaviti jos delova pa sta sa njma ajde jos jedan i to nema kraja iz iskustva ti pricam ja sam trenutno na pet motora u mom vlasnistvu a moram priznati nestizem da upalim ni jedan (MZ ETZ 250 111 E2 , MZ ETZ 250, MZ ETZ250 (nazalost jos u delovima) ,Suzuki RGV 250 ,TOMOS A3 I i jos jedan RGV i tu nema kraja

0takoje.gif

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Prodajem dva karburatora za MZ 250,jedan je skoro nov,vozen vrlo malo,drugi je u losijem stanju,prilagodjavan za neku drugu usisnu granu ali je kompletan,sa dobrim siberom.Dva selektora,jedan bolji,jedan losiji.Cep za rezervoar sa kljucem,platine originalne,jedne nove jedne polovne sa plocom,spojka lanca,automat lera,sajla kvacila,cep za ulje i jos neke sitnice.Prodajem sve u kompletu,cena 40 eura.Mislim da imam bar jos jednu sajlu negde,pronacicu je.

Telefon 064/856-3456

post-2044-0-19831300-1320181507_thumb.jpg

post-2044-0-27880000-1320181560_thumb.jpg

post-2044-0-08846500-1320181616_thumb.jpg

post-2044-0-86407800-1320181667_thumb.jpg

post-2044-0-86551800-1320181730_thumb.jpg

• Podržavam 1

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Prodajem dva karburatora za MZ 250,jedan je skoro nov,vozen vrlo malo,drugi je u losijem stanju,prilagodjavan za neku drugu usisnu granu ali je kompletan,sa dobrim siberom.Dva selektora,jedan bolji,jedan losiji.Cep za rezervoar sa kljucem,platine originalne,jedne nove jedne polovne sa plocom,spojka lanca,automat lera,sajla kvacila,cep za ulje i jos neke sitnice.Prodajem sve u kompletu,cena 40 eura.Mislim da imam bar jos jednu sajlu negde,pronacicu je.

Telefon 064/856-3456

Gotovo Kupio JA!!! :zdravo:

• MZ Rider, 4141 postova

Sta li ce mu toliko delova kad se MZ ne kvari :neznam:

tu si upravu ja skinuo sve kofere ni rezervnu svecicu nemam danas se vozio 85km kao car.. 0takoje.gif1moto3.gif

Momci teba mi donji trougao prednje viljuske od ETZ ako neko ima kupujem ili menjam za pare ili nesto drugo1moto3.gif

Mose nov , moze i polovan (ispravan) a moze u racun i fuzaster vozaca od ES/ETS 175-250

• U prolazu, 29 postova

Prodajem svasta-nesto MZ..ETZ 251[ram sa z. viljuskom, p. viljuska,rezervoar, z.tocak16'', p.tocak sa diskom malo kriv, kociona klesta, tiristorska kutija, agregat u ekstra stanju sve osim klipnjace..]

Ram od ETZa 250, teleskopi 2 kom. ot TSa, tocak 18'', novih pet org. klipova std. i specijala

TS 150 nekompletan[ zapocet za trke oldtimera] +masina

MZ 175 ES/2 ' 71 god, sredjen

Ram od TS 250

Jos ponesto cega se nisam setio

SVE SKUPA 600 e...:takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja