ssekir75 36 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije na limundu taze!http://www.limundo.c...corpija/2794663 skinut inace mi je u komsiluk u nis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa bila je neverovatna cena. Nazalost kakva vremena idu bice takvih ponuda sve vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekog interesira a možda i ne Pronašao sam na Nemačkom E-bayu jednog MZ Scorpiona u jako dobrom stanju sa malim nedostacima (jer mu motor pao na mestu) za 700 €. U ostalom pogledajte sami : Link MZ Scorpion 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Maxster, veliko ti hvala na informaciji. Dobar motor, dobra prilika, lepa cena a ja nemam pare. A trebao bi da završi kod nas, pošteno bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Maxster, veliko ti hvala na informaciji. Dobar motor, dobra prilika, lepa cena a ja nemam pare. A trebao bi da završi kod nas, pošteno bi bilo. Definitivno, zato sam ga i stavio ovde, da ga ljudi vide. Ne znam, možda ga prebaciš negde u drugu temu. Verujem, da Vas ima puno MZ-aca, koji bi hteli takav motor. Sad, tu je,a i za dobre pare. Kolko piše stavio je nove gume i napred i pozadi, napravljen servis,... Jedino mu pao na mestu i pri tom slomio ručicu prve kočnice, desni retrovizor. Dobro i sedište je potrebno tapicirati, al to su sitnice. Cena od 700 € , je po mom mišljenju strava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se ETZ 250 88. godishte registrovan do 19.08.2011.g 650 evra moze dogovor. Sve sto vas interesuje, vezano za ovu lutkicu,mozete saznati ako pozovete ovaj broj.064/133-09-15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije na limundu taze!http://www.limundo.c...corpija/2794663 skinut inace mi je u komsiluk u nis Seki ti li si to covece?...Uros Zajecar ATX .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan a ko ce drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Opet limundohttp://www.limundo.com/kupovina/scorpija/2849123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovaj iz NS, vozila neka zenska.. Bio ovde u oglasima za 350e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ovaj iz NS, vozila neka zenska.. Bio ovde u oglasima za 350e.. Anin motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vredi ! Da ga bezecujemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vredi ! Da ga bezecujemo ! Bio je to dobar motor. Prodavala ga je zimus za 350 evra, jer joj je trebao novac za veci motor. Prodala ga je, pre pad nedel;ja sam video oglas u moto klubu da se opet prodaje. Sad na Limundu ga prodaje neko iz Beograda ko ga je uzeo u zamenu. Kolko sad vredi - ne znam. Promenio nekoliko vlasnika posle Ane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Onda ništa od licitacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dok je bio kod Ane nije bio ovako oronuo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66036-prodajem-ergelu-od-tri-konja-ili-menjam/ Lijane znam da imas nesto u zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nekog zanima http://www.limundo.com/kupovina/scorpija/2875143 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan znam coveka, moj brat po luli vozi xt 650 i bmwr25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih pantalone, polovne a dobre. Kožne najradije ali mogu da prođu i savremeniji materijali samo da su sa protektorima. Problem je što na svim oglasima srećem manje modele a ja sam nekako gabaritan u zadnje vreme. Visok sam 184, u pojasu 110 sa 105 kg što je nezahvalna dimenzija, strukiran sam ko cisterna. Ako neko natrči neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghadafi 4 Napisano Jun 4, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan - Prodajem ispravan obrtomer za ETZ. Ugradio sam sat iz Opela na mesto obrtomera i sigurno ga neću vraćati, pa je višak. Cena 1000 din. - Prodajem potpuno nove gurtne za zadnji točak ETZ 250, kupljene od Miki Jawe, stigle danas. Kad smo rasturili doboš videli smo da stare nisu uopše propale, već je štelovanje bilo loše, tako da je i ovo višak. Dakle, novo, ne korišćeno. Cena 600 dinara. 062/1011977 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Možda ima delova da se iskoriste? Ja sam daleko da bih išao da proverim,deluje interesantno. http://www.kupindo.com/kupovina/Auto-i-moto/Motocikli/Do-250ccm/Mz-etz-251-masina-u-delovima-/9502595 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darmz 0 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ES 150/1,75 godiste,PRVI VLASNIK,moze zamena za noviji motor!Vise informacija na http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/mz-es-150-1-oglas-18276/ ili na telefon 0640086272,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 12, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66936-kupujem-masina-od-mza/page__pid__1095604#entry1095604 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66939-mz-etz-125/ , mz na prodaju pogledajte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan trebaju nekome zadnji amortizeri za MZ-a 251 oba 20e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...