lord_oblivion 1362 Napisano Jul 19, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U srcu Šumadije, na brdu sa prelepim pogledom kroz kristalno čist vazduh i u debeloj 'ladovini , skupili se jahači Čehinja da se malo druže i dime Bilo nas je odasvud, od Novog Sada preko Batočine i Požarevca pa do Sokobanje Svima koji su uspeli da dodju i prisustvuju upucujem jedno ogromno HVALA ( Andreji posebno jer je sav maler svukao na sebe ) a onima koji nisu mogli, zelju da se pojave na sledecem okupljanju 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kzloca74 2 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Mladenovac, Markovac Motocikl: ČZ 175 Prijavi odgovor kao problematičan Lorde hvala tebi na dobroj organizaciji, što se mene tiče sve je bilo fenomenalno. Proveo sam se odlično, jedva čekam sledeće okupljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Zlocom... Sve je bilo ok kao je bilo i dogovoreno... A sledece okupljanje ce biti jos bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Iduće godine dolazim i ja sa čehinjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlično, hvala svima što su bili, vidimo se uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 20, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni post sam otkucao greškom, na ortakovom accountu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, a sledece okupljanje pravi Andreja, najebo je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 20, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan I od mene cestitke za odrzano okupljanje . Zbog toga sto osim JAWE i svoje snove ispunjavate ! Mozda vam se pridruzi , drugom zgodom (ako saznam na vreme) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 21, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se da ce sledeci put biti mnogo brojniji odziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...