Jump to content

Moto Zajednica

predstavljanje Nikole S.

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Postovani drugari, kolege motorasi ovako glasi moja prica :

Ja mali - Tata kupi mi motor - Zao mi je sine to ces morati toliko da zelis da ces jednog dana zaraditi i kupiti ga sam.

Malo veci - Pozamljivao matike i apence kad sam god mogao

1997 god - Sedim na plazi na Adi Bojani sa sadasnjim kumom, oko nas gomila zena sto u toplesu sto totalno gole, nas dvojica ispale nam oci, ostali bez reci, curi bala iz usta a u rukama... slika nove TENERE 660 XTZ. Ma nevidim nista oko sebe i kazem prijatelju - OVO JE TAJ MOTOR,SAMO OVAJ MODEL, KAD TAD CU GA ZARADITI !!!

10god kasnije - KUPUJEM GA, taj model sa dva fara napred, taj model koji sam 10 god sanjao, konacno zaradio svaku paricu ( sto mi nije bilo uopste lako )

4 godine voznje - raj na zemlji, nikada me nije izdala , ma ni da najavi a ja sam se brinuo o njoj bas kako je i zasluzivala - sve najbolje. ( da ne pomislite da sam neki pozer i pican najbolje znaci ulje, filteri, gume plocice,lanci ... a pranje iskljucivo voda deterdzent videla nije zato je i uvek bila pomalo prasnjava)

Trenutno imam 36 god. Zenu, Dete(2meseca-decko), kola i motor. - To je za mene suvise za odrzavanje nesto mora da ode. Posle dugog razmisljanja i odugovlacenja shatio sam: Da prodam zenu i dete je krivicno delo a to nije bas ok, kola su sa njima u kompletu ZNACI ide motor.

Pravim pauzu 3-4 godine bez motora a onda se vracam toj ljubavi.

Cim pre ga bacam na prodaju

Blago onom ko ga uzme .

Pozdrav na 3 god

Nikola S.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1230 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Nemoj to da radis. Davne 1975g slicno je i samnom bilo, ali samo godinu dana i dok nisam ponovo kupio motor sve vreme sam bio bolestan u glavi. Cim je stigao motor ja ozdravio, i do dana danasnjeg nefali ni njemu ni meni nista. :BMW2:

• chef, 1843 postova

i moj glas za NE odricanje. pare ćeš za čas da proteraš kroz debelo crevo a (k'o što reče čovek) u glavi ćeš se razboleti. muški deo O'šonesiZ tandema se od neurotičara pretvorio u psihički stabilnu osobu kad je posle 4 godine čežnje kupio tenericu. evo i cigare ostavlja, s pivom raskrstio još onomad :) ..... zdravlje je, bre, motorić! a zdravlje ne mož' da kupiš :)

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja