Rajevic ks 32 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem korman za suzuki gs500 ,niklovan ili u boji nebitno je a moze i neki drugi samo da je malo povisen da ne bole ruke............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 18, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Navici ces se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft 3 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pirot, Srbija Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sry za off, ali čisto da kažem da su i mene bolele ruke prvih možda 1000 km jer sam pre toga vozio motor sa višim kormanom, nakon toga se navikneš. Vremenom se nekako manje oslanjaš na ruke u vožnji i laktovi su savijeniji. Mislim da takav korman ima svojih prednosti (lakše se sakriješ iza vetrobranskog stakla ako ga imaš ). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Sry za off, ali čisto da kažem da su i mene bolele ruke prvih možda 1000 km jer sam pre toga vozio motor sa višim kormanom, nakon toga se navikneš. Vremenom se nekako manje oslanjaš na ruke u vožnji i laktovi su savijeniji. Mislim da takav korman ima svojih prednosti (lakše se sakriješ iza vetrobranskog stakla ako ga imaš ). Pozdrav Ne znam za tebe, ja sam ga vozila preko 1000km misleci da cu se valjda navici ali su me ruke su podjednako bolele, sasvim je neprirodan, izvrnut polozaj zgloba, volan je bio nizak i zakrivljen na dole pa sam vozila vec bukvalno sedeci na tanku ko da vozim R1 300 na sat... stavila sam pre nedelju dana volan od YBR125/ce, sasvim nov dozivljaj,nista ne boli,prsti ne trnu, sake ne bole, odlicno je - pre toga sam pitala za savet mnoge na forumu i zakljucili smo da je stari volan suvise nizak i zakrivljen za moju visinu i stil voznje.Sada je sve ok ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft 3 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pirot, Srbija Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si rešila problem, čitao sam o tome! Puno srećnih kilometara želim! Da ne offujemo čoveku više temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 20, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Korman MZ-a , nasao se na mnogim motorima sem izvornog . Sto zbog kvaliteta , sto zbog cene (10 e) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...