Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem korman za za suzuki gs

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR 600

Sry za off, ali čisto da kažem da su i mene bolele ruke prvih možda 1000 km jer sam pre toga vozio motor sa višim kormanom, nakon toga se navikneš. Vremenom se nekako manje oslanjaš na ruke u vožnji i laktovi su savijeniji. Mislim da takav korman ima svojih prednosti (lakše se sakriješ iza vetrobranskog stakla ako ga imaš 1oda.gif). Pozdrav 0cool.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Honda cbf600s

Sry za off, ali čisto da kažem da su i mene bolele ruke prvih možda 1000 km jer sam pre toga vozio motor sa višim kormanom, nakon toga se navikneš. Vremenom se nekako manje oslanjaš na ruke u vožnji i laktovi su savijeniji. Mislim da takav korman ima svojih prednosti (lakše se sakriješ iza vetrobranskog stakla ako ga imaš 1oda.gif). Pozdrav 0cool.gif

Ne znam za tebe, ja sam ga vozila preko 1000km misleci da cu se valjda navici ali su me ruke su podjednako bolele, sasvim je neprirodan, izvrnut polozaj zgloba,

volan je bio nizak i zakrivljen na dole pa sam vozila vec bukvalno sedeci na tanku ko da vozim R1 300 na sat...

stavila sam pre nedelju dana volan od YBR125/ce, sasvim nov dozivljaj,nista ne boli,prsti ne trnu, sake ne bole,

odlicno je - pre toga sam pitala za savet mnoge na forumu i zakljucili smo da je stari volan suvise nizak i zakrivljen za moju visinu i stil voznje.Sada je sve ok !

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR 600

Drago mi je da si rešila problem, čitao sam o tome!0takoje.gif Puno srećnih kilometara želim!1moto3.gif Da ne offujemo čoveku više temu 1oda.gif

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Korman MZ-a , nasao se na mnogim motorima sem izvornog . Sto zbog kvaliteta , sto zbog cene (10 e) !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja