Urke 12 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Poenta i jeste u tome što je svima nama tj velikoj većini motocikl hobi,a ne zanimanje tako da smo maltene svi u istom položaju,pa ko vežba ili ima veća muda,taj i bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 1, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tema je Kris, da podsetim opet. Al ajde. Generalno se potpuno slazem sa tobom. Al ajde da prerastemo ta prozivanja u fazonu 'ko si ti, sta si postigao i nemoj da komuniciras samnom ako nisi neznamsta'. To mislim da nam ovde ne valja. Veruj mi, cak i svi mi koji nismo stunteri VOLIMO da vozimo motore nista manje nego vi Nego sacu da spojim sve teme o Krisu u jednu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 1, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam ostale teme (Mikkine i Djure slicke) u ovu, mada je malo cudno ispalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Avgust 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan PO NEKIM INFORMACIJAMA,Kris bi 25og trebao da vozi u sarajevu na otvaranju nekog festivala filma ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 20, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan PO NEKIM INFORMACIJAMA,Kris bi 25og trebao da vozi u sarajevu na otvaranju nekog festivala filma ! http://www.chrispfeiffer.com/Tourschedule/tabid/55/Default.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...