Jump to content

Moto Zajednica

Honda cm 125 t

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak

Drugari, skoro sam uzeo Hondu cm 125 t, sad mi treba pomoc oko nabavke delova za nju posto je 81 godiste i ima instalaciju na 6v.

Za pocetak mi trebaju dihtunzi glave, poklopca glave, i gumice ventila. Manje hitno ali potrebno su i auspusi i regler za nju (6v).

Ovo mi je ostala zadnja solucija, ako ni ovde ne nadjem pomoc ide u delove a stvarno ne bih voleo da dodje do toga.Unapred hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

veruj da sa celom serijom CM bez obzira koje je godiste a nastala je u 125ccm cinimi se oko 1970 god. i dozivela mle prrepravke i izmene na samoj masini do danas .......i dalje se taj agregat proizvodi ,,,,,neces ni sa jednim u toj klasi lepse i pouzdanije navozati!! Mali potrosac izuzetno pouzdana ! i naj vaznije delova ima ! Evo ti tel.063 618636 KG donosi delove originalne iz Grcke 100% pouzdan i NORMALAN TRGOVAC ....naravno po narudzbi donosi,,,,,moj sin vozi 5 godina CM125 IZ 84god,,,,,3l .potrosnja svake godine po bar 2 puta se stusti na more i obidje Srbiju uzduz i popreko bez ikakvog kvara ! Potrudi se oko nje i pruzice ti nevidjenu pouzdanu voznju veruj na rec matorom cicistu,,,,,,,,, :zdravo:

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak

Konacno neko ko mi je pomogao.Meni se motorcic svidja, ne volim bas danasnje zujalice i plastikance, ali sam vec poceo da gubim nadu da cu naci delove da je dovedem u originalno stanje.Skoro sam polozio i prejak/prevelik motor mi je jos uvek malo stran a ova Hondica mi je legla ko budali samar.Hvala puno druze pa boze zdravlje kad je ozivim bice i koja slika i koje pivo ili sta se vec konzumira :)

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

samo strpljenjau radu a za delove se ne sekiraj evo ti i jos jedan telefon kod nas u Srbiji ima covek cini mi se 2 CM-a sto u delovima sto polu masinu pa se cuj i sa njim......Pedja 034-398148

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja