Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Poznaje li neko ovaj motor? Jako mi se svidja, zainteresovan sam za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Decembar 27, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan To ti je Honda Hornet 600-ka, 1998. godiste sa aftermarket farovima (siguran sam da mozes tako nesto naci na ebay-u) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan gle sine ce ga pogledamo, al pocim je ovakv znci bio havarisan, samo je pitanje koliko dobro je sredjen? kad pada makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 27, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan meni izgleda kao da neko nije shtedeo.. ali uvek mozhe biti da neshto ne shtima. prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je tema od pre hrista,a gile je vec kupio motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Decembar 27, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je tema od pre hrista,a gile je vec kupio motor.. Pa dobro Bar ce posluziti clanovima koji budu pretrazivali teme u vezi kupovine motora, pa naidju na ovu. Zaista motor zanimljivo izgleda, pa da ljudi znaju o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 27, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan far je od Gilere Runner dodatno preradjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahah, gle stvarno, nisam gledao datum prvog posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Decembar 27, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ispade tema odlicna. Ko bude u potrazi za Hornetom i naleti na ovu temu ima dobar primer i informacije kako da osvezi motor koji je napravljen 1998. godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...