Paunovic 0 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem racing vizir za yamahu r6 2006-2007. 065/50-55-905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 335 Napisano Jul 10, 2011 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Druže, idi kod Ivana vizirdžije, on će ti napravi bilo šta što ti treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Druze znam za njega,ali mu trebam odneti takav vizir da mi po njemu napravi,jer nema kalup za taj model, a ja nemam ,imam samo serijski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 335 Napisano Jul 10, 2011 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Skini negde sa neta...ili ako imaš model od nekoga koga poznaješ...da ne kupuješ za džabe. Možda ga je već i Ivan radio za nekoga. Posavetuj se prvo sa njim...ako već jesi i nema drugog rešenja, srećno sa kupovinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jul 10, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti ovo treba? http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/177/brend_id/11/proizvod_id/397/_/Racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...