milancef 0 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,prijatelji,bajkeri.... Odusevljen sam bio kada sam jutros video temu na ovom forumu o Fazeru,i naravno odmah sam se uclanio. Elem,na ovom forumu sam novi,pa je red i da vam se predstavim,ma da sam to ucinio i u rubrici predstavljanje. Zovem se milan,zivim na Avali i fozim naravno Fazera. Tema je postavljena vec pre par meseci,i ideja mi se extra svidja. Zbog mog posla (muzicar) uvek vikendom radim,pa sam u jako nezgodnoj poziciji sto se tice skupova,ali volim da se druzim pa ako me primate u klub Fazera tu sam za sve sto treba. Inace trenutno imam 2 Fazera 1. FAZER FZS600 2001 god (stari,prvi model) 2. FAZER FZ6s 2004 god Jedan cu prodati,a to je po svoj prilici novi,jer je mnogo kruci i tvrdji od starog,nije za duzi put,a i uz stari imam brdo opreme,tako da ostajem da vozim starog dedu. Ispisah ja roman....dosta je za pocetak...jos jednom pozdrav Fazerasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...