Dentas 55 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Sve pise u naslovu. Imao sam dzipa koga sam menjao za ovaj BMW uz doplatu, medjutim ipak je ovo mladalacki auto, a ja sa dva mala klinca (jedan 20 meseci , a drugi 4 meseca) i sa dvoje kolica bebecih ne stajemo u BMW-a, ama nikako. Zato bih menjao za neki karavan ili auto sa vecim gepekom da mogu da potrpam sitnu decicu... BMW je bio kod mog prijatelja, tj .on je vlasnik i on ga je sredjivao,...nazad spusten, nove opruge i amortizeri, nove alu felne, beli migavci, maglenke, odlicne gume + set zimskih, motor odlican,trap sredjen, redovno servisiran (znam coveka), itd. Proizvodnja je kraj 2000.godina sa motorom 1.9 benzin 105 KS.Mene ovaj auto ne interesuje jer mi ne zavrsava moje potrebe. NJemu se svidjao moj dzip, menjaza i to je to. Ko zeli vise informacija neka zove ili emajlira. Cena je 5600 eura... i molim Vas samo realne ponude zamena... 063/312-804 dentas.lab@hotmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 7, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li OVAKO nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Jul 9, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan PROMENA CENE..na 5150eura ..jer je auto je udaren u leva zadnja vrata i to je lose uradio drugar bivseg gazde BMW-a. To se na slikama ne vidi, jedino kad se pridje blize autu. E, sad kome to ne smeta,,, vozice auto za male pare Dobar limar-farbar bi to mogao da sredi i da buduci gazda ima dobar auto. Ja bi ga sredjivao, (mada mi moj majstor kaze da ne diram nista), ali mi ne zavrsava posao zbog gepeka... Znaci, auto je odlican sto se tice motora, trapa... samo kozmetika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Jul 10, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Otisao BMW. Moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...