cvesa 9 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zatvoreni tip magneta skinut sa Kawasaki gpz 500! Trenutno nisam u mogucnoosti,ali ubrzo kacim i slike.Cena 150 eur.Informacije na 0638666516. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan bogami...ispod kolko ga neces dati da se necenkamo???ili je to fixna??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan tindirp,ako si zainteresovan javi se,napravicemo neke povoljnosti,cena je podlozna korekciji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika napokon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 8, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eee to je magnet dobar ,ok neznam da li ce drugar uzimati al u svakom slucaju cu ti javiti pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da napisem da je u toj ceni i stator sa namotajima sto ide u magnet kao sto se i vidi na nekoj od slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,pa kad je meni trebao ovakav magnet kostao je duplo vise i na sve to nije mogao ni da se nadje,a sad me zovu likovi i nude mi 30 eur : ,kao to je to.Spreman sam da spustim cenu,ali na 30e ,ajde ovako,narednih 8 dana cena pada na 100 eur,a posle,videcemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,pa kad je meni trebao ovakav magnet kostao je duplo vise i na sve to nije mogao ni da se nadje,a sad me zovu likovi i nude mi 30 eur : ,kao to je to.Spreman sam da spustim cenu,ali na 30e ,ajde ovako,narednih 8 dana cena pada na 100 eur,a posle,videcemo... ti koji su te zvali oteraj slobodno u 3 lepe m'''''''' svi znaju pai laici da samo magnet nemoze da se nadje ispod 100 do 130e!! neka zovu Beru ili LASLA ...........pa posle i Ebey,,,,,,,,,,sramota casna rec .......ja licno sam prekopao pre pola godine cini mi se a idao sam i ovde oglas na forumu .......znaci celu Srbiju uzduz i popreko sam prekopao da nadjem samo magnet doduse za Zephira750,,,,,,i dobro znam koje su cene,,,,,! i kod nas ali i preko....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 25, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nije problem sto obnavljam staru pricu sta znaci to zatvoreni magnet jel on bolji,jel nemoze da se razleti,nekvari se??? hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Novembar 25, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,pa kad je meni trebao ovakav magnet kostao je duplo vise i na sve to nije mogao ni da se nadje,a sad me zovu likovi i nude mi 30 eur : ,kao to je to.Spreman sam da spustim cenu,ali na 30e ,ajde ovako,narednih 8 dana cena pada na 100 eur,a posle,videcemo... ti koji su te zvali oteraj slobodno u 3 lepe m'''''''' svi znaju pai laici da samo magnet nemoze da se nadje ispod 100 do 130e!! neka zovu Beru ili LASLA ...........pa posle i Ebey,,,,,,,,,,sramota casna rec .......ja licno sam prekopao pre pola godine cini mi se a idao sam i ovde oglas na forumu .......znaci celu Srbiju uzduz i popreko sam prekopao da nadjem samo magnet doduse za Zephira750,,,,,,i dobro znam koje su cene,,,,,! i kod nas ali i preko....... A ja nabavio od preko pola sveta za 140$. Podrzavam 100%!!! @ Rade777: Posto te to bas zanima, a ocigledno te mrzi da iscitavas te teme, evo ja cu uzeti par slobodnih dana u firmi, i doci cu da ti prepricam sve to, vec sazvakano. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Novembar 25, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ Rade777: Posto te to bas zanima, a ocigledno te mrzi da iscitavas te teme, evo ja cu uzeti par slobodnih dana u firmi, i doci cu da ti prepricam sve to, vec sazvakano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan hahahhahahahahhaahhahahahahasmesno jako :lol::lol::lol: Vrlo jednostavno pitanje sam postavio drugari pa ne znam a i mrzi me da trazim eto uzmi jedan dan samo pa mi sve to napisi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan sta znaci to zatvoreni magnet jel on bolji,jel nemoze da se razleti,nekvari se??? hvala unapred Rotor sa "oklopom" preko magneta, bolji je jer ne može da se razleti, ne kvari se jer ne može da se razleti. Nema potrebe da mjenjaš svoj ako se ne razleti...nema na čemu Evo i slika (novi magnet ljevo, stari desno) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Novembar 26, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A nema i potrebe da ga kupujes kao zamenski, jer ce biti tesko da se nabudzi na 1988 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ako se razleti sta moze da se dogodi??? moze nesto motoru da bude? HVALA ARNYMAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa najčešće uz rotor strada i stator, komad magneta udari u namotaje i ošteti ih. Može da se desi da strada još nešto od malobrojne elektronike na tom motociklu, ali to je rjetkost. A može i da se desi da majstor koji ti zamjeni magnet zaboravi da očisti unutrašnjost od ostataka rotora i statora pa da se oni nakupe u situ pumpe za ulje. @cvesa Nemoj da obaraš cenu jer nema smisla, ovo je ubjedljivo najjeftinija ponuda, kome ne odgovara, neka ga poručuje iz pi..e materine i čeka mjesec dana da bi ga platio 50 eura VIŠE!!! Drži ovu cjenu pa taman da ti stoji, kad-ako nekome zvekne i bude ga tražio ovde na forumu, daće ti i 300Eura samo da ne bunari po internetu i čeka mjesec-dva da bi MOŽDA uštedio 50Eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...