s a n j a 130 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kompaktni aparat Panasonic dmc-fz8 u extra stanju. Od opreme uz njega ide:torbica,4gb memorijska kartica,rezervna baterija,kabal za komp,kabal za tv,punjač,uv filter,zonerica i cirkularni polarizacioni filter Fujiyama.Aparat je u odličnom stanju,ja sam ga uglavnom koristila pa je mažen i pažen kako treba.Zanimljivo je to što je aparat pravi Japanac. Cena:150evra ali se da malo korigovati za kolege forumaše. tel:063/647-183 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 9, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Jedna dopuna,kartica je od 8gb a ne kao što sam ja napisala da je od 4gb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan al mi za sada puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 16, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan al mi za sada puno Pa mogu malo da spustim cenu ako te zanima aparat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 18, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Aparat je prodat,može lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...