CrazyCat 149 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari! Vaš forum je jako zastupljen na našim kućnim računarima pa reših da se i ja priključim. Ne vozim ništa, ali se u poslednjih par meseci razvila simpatija prema ovom sportu i želja da postanem bar suvozač. Iako imam na raspolaganju 24/7 jednu Aprililililiju i vozača uz istu, još nisam grejala mesto suvozača. Jedan od razloga je taj što još uvek nemam opremu (čitaj: do sad nisam skupila hrabrost da sednem na motor) ali čim kupim istu eto i mene. Znajući sebe može da se desi i da postanem koleŽinica motoRciklista. Nadam se da će prisustvo na forumu da i mene privoli da se provozam jer imam dobro i pouzdano društvo za vožnju i dosta ponuda za putovanja i šteta je ne iskoristiti ih. Sad treba da kažem nešto o sebi; hm, pa ja sam kao neki turistički radnik koji se nada da će imati svoju agenciju uskoro pa ću vam organizovati putovanja kakva želite, sa motorom ili bez Volim, ooops obožavam svoje dve živuljke, cica-macu čiji sam ''većinski'' vlasnik (to je ovo čudo na profil slici) i šar pejanca čiji sam ''suvlasnik'' (biće i njegovih slika), to su dva bića koja mi ulepšaju svaki dan zajedno sa vozačem one gore pomenute Aprilililije.... Nadam se da je ovo dovoljno za prvi kontakt, kuckamo se uskoro..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 461 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan e pa dobro nam došla sa sve ljubimcima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8495 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 3203 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došla,kupuj opremu i sedaj na motor nemoj da gubiš vreme pomazi ljubimce.Pozzzzzzz!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasla!!! Bice oprema nadam se uskoro, samo da nadjem odgovarajucu roze kombinaciju i da dobijem odobrenje od vozaca . Ljubimci su pomazeni, ponekad mi se cini i vise nego sto zasluzuju, ako je to moguce.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...