nenadd 17 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je transport Pegasa od Bg./tj Bezaniske Kose/do Kovina.Realna cena ne dranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Član foruma ima i neki popusthttp://www.bajkom.com/html/transport.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jefto puno.Prevoz mi je uradio Dusan i mogu da kazem samo reci hvale.Ovom prilikom zelim da obavestim sve ljubitelje dvotockasa ,a uvek se desi da zatreba,da se obrate Dusanu za transport .Zbog cene koja je vise nego pristupacna,sto zbog kvaliteta.Ima prikolicu koja ima nadvoz za motor i sa strane ankeri za spanovanje.Gledao je svaki detalj pri vezivanju,da se neosteti motor,voznja 60-70 km.Cena.Dosao je sa Karaburme do Bezaniske Kose,natovario motor i pravac Kovin i vratio me do OFK stadiona tj Bogoslovije 2800 dinara.Vise nego korektno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...