BOleNS79 0 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motocikl Yamaha virago XV535, 1995. godište, 34kw,535cm2, plava metalik, registrovan do 02.08.2011. Motocikl je u dobrom stanju, uradjen servis, ulja, filteri,svece, itd. nove gume, nov akumulator, novi regler, uradjene kočnice, prodajevlasnik, hitno, cena 2200eura. tel 0641788773 DSC_0371.JPG: DSC_0375.JPG: DSC_0376.JPG: DSC_0378.JPG: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 3, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan prelep virago sretno s prodajom ja sam imao identicnog ista boja ma sve isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOleNS79 0 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep, lep ali i je i kvalitet.. Ja sam ga cetiri godine vozio i samo servise radio, nikad me nije izneverio. Hvala na zeljama da ga brzo prodam, dosta mi je hitno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOleNS79 0 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam i originalni korman (ide u paketu), Ja sam ga menjao jer mi je ovako lakse da vozim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RemusBrabusAkrapovic 16 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Dobra Machina ! Sretno sa prodajom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOleNS79 0 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mislim da cemi trebati. Dobra Machina ! Sretno sa prodajom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...