Biker Q 1658 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 1718 postova Prijavi odgovor kao problematičan Necu da zakljucavam, nikad se ne zna, mozda ga uzmem ponovo :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1082 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan ahahhahahahahhaahahahahahhahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha vrh koji si car ti si zaljubljen u taj motor , gt550- lesi se vraca kuci http://www.knjiga.ba/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/slike/lesi_se_vraca_kuci.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 6, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Necu da zakljucavam, nikad se ne zna, mozda ga uzmem ponovo :lol: Ja htedoh da napisem vratice se on, kada sam procitao da si ga prodao , al me mrzelo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...