raka m 0 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Knjazevac Motocikl: MOTO GUZZI NEVADA 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebam ECU za Moto Guzzi Nevadu 750 1993god. Jednu sam prosle godine nabavio iz Slovenije ali previse komplikovano. Mozda neko drugo resenje jednostavnije? Svaka pomoc i savet dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavi od nekog kineza,traje duže od godinu dana. Imam u planu univerzalni uredjaj sa mikrokontrolerom koji bi mogao da drajvuje paljenje i ubrizgavanje sa softverski promenljivim parametrima i više in/out portova analognih i digitalnih no kad će to biti nije izvesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Trebam ECU za Moto Guzzi Nevadu 750 1993god. Jednu sam prosle godine nabavio iz Slovenije ali previse komplikovano. Mozda neko drugo resenje jednostavnije? Svaka pomoc i savet dobrodosao. Nisam siguran al verovatno tražiš baš O V U stvar Šalje i u Srbiju Pozdrav iz dežele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...