Miloš A 2021 Napisano Jun 28, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se to zove, ja sam to nazvao gepek za kofer - žičana rešetka koja se montira na poklopac kofera, pa onda mogu gurtnama da zavežem nešto i tako proširim kapacitete kada idem na put. Ako to ima negde da se kupi, voleo bih da znam gde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Jun 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Scubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se to zove, ja sam to nazvao gepek za kofer - žičana rešetka koja se montira na poklopac kofera, pa onda mogu gurtnama da zavežem nešto i tako proširim kapacitete kada idem na put. Ako to ima negde da se kupi, voleo bih da znam gde! Jesi li nasao prtljaznik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se to zove, ja sam to nazvao gepek za kofer - žičana rešetka koja se montira na poklopac kofera, pa onda mogu gurtnama da zavežem nešto i tako proširim kapacitete kada idem na put. Ako to ima negde da se kupi, voleo bih da znam gde! Jesi li nasao prtljaznik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Imas u luisu, mislim da je 39eura. Mozes sam da napravis. Svetlo vucena sipka debljine 8mm i duzine 3metra kosta 126 din.Cetiri matice m-6 prokronske 44 din, 8 podloski sa gumom 20 din. Hromiranje 850din, ili plastificiras 270 din. Oblik i velicinu odredi prema tvom koferu, a visinu od kofera oko 20mm. Ako trebas neku informaciju u vezi resetke, kako ti kazes javi se na- 064-4889745 Dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jul 13, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Imas u luisu, mislim da je 39eura. Mozes sam da napravis. Svetlo vucena sipka debljine 8mm i duzine 3metra kosta 126 din.Cetiri matice m-6 prokronske 44 din, 8 podloski sa gumom 20 din. Hromiranje 850din, ili plastificiras 270 din. Oblik i velicinu odredi prema tvom koferu, a visinu od kofera oko 20mm. Ako trebas neku informaciju u vezi resetke, kako ti kazes javi se na- 064-4889745 Dane. Imam nov kofer, pa hoću nešto originalno, fabrički (ako bih nešto pravio, budžio, teško da bih ikada prodao kofer). Trebalo mi za vikend za Rajac, pa sam se nadao da ima negde da se kupi. Dok mi stigne iz Luisa, prođe sezona! Ipak, veliko hvala na informacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 338 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo rano razmišljaš o prodaji kofera, obzirom da kažeš da je nov. Idi u Laboratoriju, i izaberi jedan od grilova koje imaju gotove, ili će ti već napraviti neki po ukusu. Namontiraju ti na licu mesta, nema da pušta, i ne izgleda "nabudženo". Jednog dana može samo da ti podigne cenu kofera...jer je nabudžen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...