unknone 27 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Uzeo sam skoro GSXR 600 K5 i sad me zanima gde bih mogao da kupim za njega filter vazduha? Druga stvar koja me zanima jeste dal dizne smeju da se peru u kadici sa kiselinom? Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan ako nije proble baci neku sliku da pogledamo lepotana nek ti je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi dirao dizne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama ) Rekli su mi u servisu kad sam stelovao vakum da su mu malo losije dizne i da bi trebalo da se ociste. Evo i slika motora za sada, a kad napravim bolje otvoricu temu gde joj je i mesto p.s. Motor je crven, a ne ljubicast...samo je kamera losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 27, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom. Ajde uslikaj malo bolje pa da ga preledamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...