lazarpetrovic 0 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko mozda da hoce da proda vizir za marushin 888 vizir?hitno:S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj drugar je postao predstavnik, evo ti cenovnik Asic Dejan 0600788810 imas u mojim postovima i katalog, samo iskopaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je dejan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je dejan? Iz Beograda, a kakve to ima veze, zovi ga pitaj za cenu, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ma cu da zovem, al me mrzi da se jurim sa njim ako nije iz lokala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...