Jump to content

Moto Zajednica

MZ ETZ 125

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: suzuki gsx 550

ja bih shteo nesto poput cafe racers nekog resio sam da pozadi samo se tocak vidi al sediste nemam pojma od cega gledao sam od honde Cg 125 u prepravke velike od yamahe ybr isto....i dalje mi ostaje neko pitanje u glavi od cega da budzim0zbunjen.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 25 postova

igore to je sve za jednu osobu video sam da stavim d cagive raptor ona ima extra rep al moto bi da secem ram pa da nadogradjujem a opet hteo bi jednog dana da ga vratim u normalu

• MZ Rider, 105 postova
  • Motocikl: mz ts 251\1

samo sam hteo da pomognem... u sustini ti sam najbolje znas kako bi da ti izgleda. i uvek ce se naci neko ko ce ti nesto kenjati sto to tako,sto ne ovako...

Zato smisli i uradi kako mislis da treba i kako se tebi tebi svidja i onda na oranje drumovima :lol:

• U prolazu, 25 postova

zverinjak dosta si mi pomogao u razmisljanju moram da priznam hvala za ovo!0takoje.gif al nasao sam resenje secicu postojece sediste tj suzicu ga za suvozaca da bude manje skidam blatobrane i mali migavci sa strane i stop neki kineski sa diodama 0takoje.gif0takoje.gif

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Lepo je sto imas volje da se bavis prekrajanjem svog mz-a ali to se radi van sezone sada sakupljaj i razradjuj ideje i vozi se :zdravo:

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Tockic@

Ako sam imalo uspeo da ti pomognem, bicu veoma zadovoljan i srecan. Podrzavam svaki projekat koji ima neku viziju ili koncept.Ipak, premeri i proceni vise puta sve parametre pre no sto krenes da narusavas original. Ja praktikujem tzc. "braim storming" ili ti sazoves ljude kojima verujes i koji poseduju neka tehnicka znanja i izneses svoje zelje i tako krenete u razmatranje ....

• Podržavam 1

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Cekam prve korake (jednina posto vecina kuka da ga ne prepravljas). Ako ima jos neko slicnog misljenja kao ja, neka se pridruzi, pisacu u mnozini.:moto3:

• Svrati ponekad, 156 postova

Ma seci prepravljaj radi sta ti volja i kako ti volja ako ces se ti bolje osecati ako tako bude izgledao sto da ne :) ja sam sa mojim seckom napravio 200 km bezuci od kise danas umesto 80 km :)

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Sta ima veze sto je MZ ??

Moze od MZ da se uradi svasta i da to izgleda sasvim lepo...ima fotki p NET-u kol'ko 'oces!!

Radi brale, kako ti je volja-ako ti je merak da ga prepravljas samo napred!!

P.S.I mani ovo: "prepravljam ga ali ostavljam da uvek mogu da ga vratim u origina"!!...od ta posla nema nista nit' ces da uradis prepravku kako treba nit' ces ga (ikada) vratiti u original stanje-radi bre prepravku kako je tebi milo i to bez ustrucavanja!!!!!

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Svi smo svesni da u danasnje vreme postoji kradja ideja,prepravljanje necijeg teksta , tumacenje necije izjave onako kako to nekome u datom trenutku odgovara,zadiranje u tudju privatnost,kradja autorskih prava itd,itd. Mz je necija tvorevina , netreba je prisvajati i izoblicavati. Iz tog razloga se trudim da sto je moguce duze ostane u originalnom stanju.Ne razumem zasto bi ga prekrajao a kasnije nemas ni sajlu da kupis za njega jer nije original.Uostalom original je jedan sve ostalo su falsifikati a svi znamo koliko falsifikati vrede.

• U prolazu, 25 postova

pa ljudi ja bih naj radje da kupim nekogmoto guzzia ali jbg tako da prepljavljam ovo ali mocice da se vrati u normal1hej.gif veruj mi picaso

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja