BG 0 Napisano Jun 23, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav juce mi je majstor saopstio tuznu vest, a to je da mi trebaju Lanac Alnasera Zupcanik Alnasera i "freilauf... to ti je bendiks i zamajac, ne znam kako da ti objasnim" gde bih to mogao da potrazim? ima li neko nekog "rashodovanog" KLE-a? Napomenuo bih da je moj 1992 godiste. ponude mogu ovde, i na 064 8344 288 - Bojan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan lanac alnasera ne ode nikad! on je tako labav i kad je nov. ne smeta mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG 0 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan lanac alnasera ne ode nikad! on je tako labav i kad je nov. ne smeta mu. hvala na komentaru.verujem da je tako, iako je to za mene "spansko selo" videcemo sta ce od svega ovoga biti Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ti odgovara i od ostalih Kawasakija sa tom mašinom, to je deo koji nema nikakvog uticaja na performanse. Znači trebalo bi da ti odgovara od GPZ500S, KLE500, EN500, ER-5, bez obzira na godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 24, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,da li ti treba kompletan frajlauf ili samo venac(valjcici)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 25, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam alnaser ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nanuk021 1 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SUZUKI DL-650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan Matori evo jedan lik prodaje KLE-a u delovima! http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/kawasaki-kle-500---1993-god--oglas-17236/ pa ti vidi ima li šta ! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG 0 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, bio sam poslovno van majke nam Srbije 10ak dana, pa nisam stigao da se zahvalim na odgovorima.Nazalost tek danas krecem sa akcijanjem "delovi za KLE"... javljam sta sam uradio Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...